Merhaba. Yaklaşık 1-2 ay sonra Isviçre'den Türkiye'ye arabayla 5-10 tane ekran kartı getirmek istiyorum. Ancak gümrükte ne olur vergi çıkar mı? yasak mı? bunları bilmiyorum. Aranızdan bilenleriniz varsa cevapları merakla bekliyor olacağım.
5-10 tane ekran kartı
Elbette çıkar ancak kartları saklarsın arkaya bir tanesini yanında bırakırsın bunu şahsıma aldım dersin vergi kesmezlervergi çıkar
ne vergisi adamı fişeklerlerElbette çıkar ancak kartları saklarsın arkaya bir tanesini yanında bırakırsın bunu şahsıma aldım dersin vergi kesmezler
ama 10 tane birden görürlerse vergi fişeklerler
ne kadar vergi çıkabilir 7 tane 5700XT almayı planlıyorumne vergisi adamı fişeklerler
kartların tanesi ne kadar ve eğer saklarsan ve bulurlarsa ceza alırsınızne kadar vergi çıkabilir 7 tane 5700XT almayı planlıyorum
kartların tanesi 470 isviçre frangı ediyor buda 4270 Türk lirasına eş değer oluyorkartların tanesi ne kadar ve eğer saklarsan ve bulurlarsa ceza alırsınız
İsviçredeki halama iş düştü desenekartların tanesi 470 isviçre frangı ediyor buda 4270 Türk lirasına eş değer oluyor
1 tane tamam da 5-10 tane sıkıntı olur. Ticarete girer bu ve gümrükte arabaya saklı 10 tane ekran kartı ile yakalanırsa suç sayılır tahminimce.Eğer özel eşyanız olarak bavulunuzda getirirseniz vergi ödenmiyor diye biliyorum.
ben bi isviçre satışlarına da bakayım sorunuza gelecek olursak kartın tanesine gelen vergi yanlış değilse 850 tlkartların tanesi 470 isviçre frangı ediyor buda 4270 Türk lirasına eş değer oluyor
normalde mining isviçre de yapacaktım ancak taşınıyorum ve onları Türkiye den almak istemem azıcık araştırdığımda Fiyatların çok pahalı olduğunu öğrendim.4-5 tane getiremeyebilirsin. Bildiğim kadarıyla 2 taneye kadar sorun olmaz. Her ülkenin ayrı, gidip araştır.