The GodFather
80+ Silver
Ev tutacak olursan da mutlaka eşyalı ev tut
tek başına aşırı zor olur 2 sene yurt kalsam arkadaş bulursam çıkacağım zatenYurt tutarsan kendini kısıtlı hissedersin belirli saatler arasında girip çıkabiliyormuşsun. Yurtta kalan arkadaşlarım öyle derdi. Ben kendim ev tuttum eve istediğim zaman girip çıkıyodum bi karışanım yoktu
hocam arkadaşlarla mı tuttunuzEv tutacak olursan da mutlaka eşyalı ev tut
ilk kendim tuttum sonradan yanıma sınıftan iki arkadaş gelmek isteditek başına aşırı zor olur 2 sene yurt kalsam arkadaş bulursam çıkacağım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam arkadaşlarla mı tuttunuz
sanırım 2 yıl kalmak zorundayımilk kendim tuttum sonradan yanıma sınıftan iki arkadaş gelmek istedi
aynen var öyle bişe benim arkadaşlar bedavadan biraz pahalıya verdisanırım 2 yıl kalmak zorundayım
ben de ev çok istiyorum
hatta bazı mezun olacak arkadaşlar eşyaları çok ucuza veriyormuş
direkt güvenebilir miyim ? bi bikaç yıl birlikte yaşayaydıkBence ev tutman daha iyi olur şöyleki kendine ait odan var, giriş çıkış saatin sana bağlı, daha rahat takılırsın vs. vs. ama tuttuğun evde önemli mesela 3+1 eşyalı tutmuştum ben evde baya büyüktü sonradan gelen 2 arkadaşıma diğer odaları paylaştırdım kirayı da üçe böldük sende instagramdan okulun sayfasına bak ordan birileriyle tanışmaya çalış ev tutmayanlar varsa ortam hazıla ev için müsait bi zamanda üniversiten hangi şehirdeyse oraya gidin ev arayın zaten 1 günde bulursunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen var öyle bişe benim arkadaşlar bedavadan biraz pahalıya verdi
Gideceğin üniversitenin ya da o şehirin itiraf sayfalarına bak. Ucuza satıyorlar eşyaları mezunlar.hatta bazı mezun olacak arkadaşlar eşyaları çok ucuza veriyormuş
teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım üniversitede mi kaldınız acaba ?Devlet yurdunda kaldım çok rahat ettim. Yemekleri güzeldi. Bir haftada insan çok rahat alışıyor. Gözünüz korkmasın alışırsınız.
ondan korkuyorum bakalımAllah kolaylık versin umarım hanzolar ile karşılaşmassın.
tercih yaptım yüzde yüz gidiyorum ya fırat olcak ya inönü ki büyük ihtimal fırathangi üniversiteyi kazandın bu arada sana benden nasihat hocaların tersine gitme bunlar gözünün yaşına bakmaz 1. sınıfta dersin birinden 0,5 puanla kaldım Allahtan 2. sınıfta dersi verdim mezun senemin ilk döneminde de dersin birinden vizeye girmedim finalden 85 (okulda en yüksek not sahibiyim) bütten 95 aldım yine kaldım Tek ders sınavı diye bi sınav var onun sayesinde kurtuldum