Neler Yeni

Yurt İçin Tavsiye Verir Misiniz ?

Sami Järvi

80+ Silver
Yurt tutarsan kendini kısıtlı hissedersin belirli saatler arasında girip çıkabiliyormuşsun. Yurtta kalan arkadaşlarım öyle derdi. Ben kendim ev tuttum eve istediğim zaman girip çıkıyodum bi karışanım yoktu
tek başına aşırı zor olur 2 sene yurt kalsam arkadaş bulursam çıkacağım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ev tutacak olursan da mutlaka eşyalı ev tut
hocam arkadaşlarla mı tuttunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Devlet yurdunda kaldım çok rahat ettim. Yemekleri güzeldi. Bir haftada insan çok rahat alışıyor. Gözünüz korkmasın alışırsınız.

The GodFather

80+ Silver
Bence ev tutman daha iyi olur şöyleki kendine ait odan var, giriş çıkış saatin sana bağlı, daha rahat takılırsın vs. vs. ama tuttuğun evde önemli mesela 3+1 eşyalı tutmuştum ben evde baya büyüktü sonradan gelen 2 arkadaşıma diğer odaları paylaştırdım kirayı da üçe böldük sende instagramdan okulun sayfasına bak ordan birileriyle tanışmaya çalış ev tutmayanlar varsa ortam hazıla ev için müsait bi zamanda üniversiten hangi şehirdeyse oraya gidin ev arayın zaten 1 günde bulursunuz :)

sanırım 2 yıl kalmak zorundayım
ben de ev çok istiyorum
hatta bazı mezun olacak arkadaşlar eşyaları çok ucuza veriyormuş
aynen var öyle bişe benim arkadaşlar bedavadan biraz pahalıya verdi

Sami Järvi

80+ Silver
Bence ev tutman daha iyi olur şöyleki kendine ait odan var, giriş çıkış saatin sana bağlı, daha rahat takılırsın vs. vs. ama tuttuğun evde önemli mesela 3+1 eşyalı tutmuştum ben evde baya büyüktü sonradan gelen 2 arkadaşıma diğer odaları paylaştırdım kirayı da üçe böldük sende instagramdan okulun sayfasına bak ordan birileriyle tanışmaya çalış ev tutmayanlar varsa ortam hazıla ev için müsait bi zamanda üniversiten hangi şehirdeyse oraya gidin ev arayın zaten 1 günde bulursunuz :)

aynen var öyle bişe benim arkadaşlar bedavadan biraz pahalıya verdi
direkt güvenebilir miyim ? bi bikaç yıl birlikte yaşayaydık

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Allah kolaylık versin umarım hanzolar ile karşılaşmassın.

The GodFather

80+ Silver
hangi üniversiteyi kazandın bu arada sana benden nasihat hocaların tersine gitme bunlar gözünün yaşına bakmaz 1. sınıfta dersin birinden 0,5 puanla kaldım :) Allahtan 2. sınıfta dersi verdim mezun senemin ilk döneminde de dersin birinden vizeye girmedim finalden 85 (okulda en yüksek not sahibiyim) bütten 95 aldım yine kaldım Tek ders sınavı diye bi sınav var onun sayesinde kurtuldum

Sami Järvi

80+ Silver
hangi üniversiteyi kazandın bu arada sana benden nasihat hocaların tersine gitme bunlar gözünün yaşına bakmaz 1. sınıfta dersin birinden 0,5 puanla kaldım :) Allahtan 2. sınıfta dersi verdim mezun senemin ilk döneminde de dersin birinden vizeye girmedim finalden 85 (okulda en yüksek not sahibiyim) bütten 95 aldım yine kaldım Tek ders sınavı diye bi sınav var onun sayesinde kurtuldum
tercih yaptım yüzde yüz gidiyorum ya fırat olcak ya inönü ki büyük ihtimal fırat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,506
Üyeler
166,386
Son üye
Zaka1011
Top Bottom