Yurtta kalmak gerçekten kötü kendim kaldım imam hatip yurdunda ölüm gibiydi tabi yurda bağlı değişir lisedeysen çok kötü olur ama uni isen sadece aileni özlersin benceYurtda kalmak iyi bir fikir mi sizce?
O kadar kötü mü ya. Din ile ilgili olmayan bir yurt yok mu yaYurtta kalmak gerçekten kötü kendim kaldım imam hatip yurdunda ölüm gibiydi tabi yurda bağlı değişir lisedeysen çok kötü olur ama uni isen sadece aileni özlersin bence
Muhafazakar yurt olmadan olmuyor glb. O yurtlarda zaten asla kalmam. Muhafazakar olmayan yurt yok mu yaNasıl bir yurt olduğuna bağlı.
Lisedeysen önermem. Üstelik muhafazakar yurtlarda kalacaksan kendini öldür daha iyi.
Üniversitede en kötü ilk bir iki sene yurt şart bana göre. KYK yurtları çıkarsa güzel olur, çıkmazsa yapacak bir şey yok, özel yurtlara bakmak lazım.
10. Sinifi cemaat yurdunda okudum. Sakın @Harley Quinn❖ 'in dediği gibi sağcı bir yurtta kalma. SakınYurtda kalmak iyi bir fikir mi sizce?
kyk yurdu ölüm önermemNasıl bir yurt olduğuna bağlı.
Lisedeysen önermem. Üstelik muhafazakar yurtlarda kalacaksan kendini öldür daha iyi.
Üniversitede en kötü ilk bir iki sene yurt şart bana göre. KYK yurtları çıkarsa güzel olur, çıkmazsa yapacak bir şey yok, özel yurtlara bakmak lazım.
Sağcı yurt kadar kötü bir yer yok zaten okuyan bir arkadaşım var. Çok kötü diyor10. Sinifi cemaat yurdunda okudum. Sakın @Harley Quinn❖ 'in dediği gibi sağcı bir yurtta kalma. Sakın
Anadolu yurtları fln öyle muhafazakar değildir o kadarO kadar kötü mü ya. Din ile ilgili olmayan bir yurt yok mu ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Muhafazakar yurt olmadan olmuyor glb. O yurtlarda zaten asla kalmam. Muhafazakar olmayan yurt yok mu ya
Üniversite zamanımda özel yurtta kaldım şimdi o ortamı çok özlüyorum cidden çok güzeldi. Arkadaş ortamı da önemli bazen kötü kişiler denk gelebiliyor ancak benim kaldığım yurtta böyle sorunlar yoktu. Kimse odasını kilitlemez herkes rahat davranırdı sanki yıllardır arkadaşız gibi. Eğer kafa arkadaşların olursa keyif alarak eğitimini geçirirsin. Bence güzel de bir tecrübe oluyor.Yurtda kalmak iyi bir fikir mi sizce?