Neler Yeni

Yurtda kalmak istiyorum.

LaketrooS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
970
Yurtda kalmak iyi bir fikir mi sizce?

Son düzenleme:
Nasıl bir yurt olduğuna bağlı.
Lisedeysen önermem. Üstelik muhafazakar yurtlarda kalacaksan kendini öldür daha iyi.

Üniversitede en kötü ilk bir iki sene yurt şart bana göre. KYK yurtları çıkarsa güzel olur, çıkmazsa yapacak bir şey yok, özel yurtlara bakmak lazım.

Yurtta kalmak gerçekten kötü kendim kaldım imam hatip yurdunda ölüm gibiydi tabi yurda bağlı değişir lisedeysen çok kötü olur ama uni isen sadece aileni özlersin bence
O kadar kötü mü ya. Din ile ilgili olmayan bir yurt yok mu ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lisedeysen önermem. Üstelik muhafazakar yurtlarda kalacaksan kendini öldür daha iyi.

Üniversitede en kötü ilk bir iki sene yurt şart bana göre. KYK yurtları çıkarsa güzel olur, çıkmazsa yapacak bir şey yok, özel yurtlara bakmak lazım.
Muhafazakar yurt olmadan olmuyor glb. O yurtlarda zaten asla kalmam. Muhafazakar olmayan yurt yok mu ya

kyk yurdu ölüm önermem

İlden ile okuldan okula yurt müdür yardımcısına kadar değişiyor en iyisi kalmadan önce gidip incelemek

O kadar kötü mü ya. Din ile ilgili olmayan bir yurt yok mu ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhafazakar yurt olmadan olmuyor glb. O yurtlarda zaten asla kalmam. Muhafazakar olmayan yurt yok mu ya
Anadolu yurtları fln öyle muhafazakar değildir o kadar

Yurtda kalmak iyi bir fikir mi sizce?
Üniversite zamanımda özel yurtta kaldım şimdi o ortamı çok özlüyorum cidden çok güzeldi. Arkadaş ortamı da önemli bazen kötü kişiler denk gelebiliyor ancak benim kaldığım yurtta böyle sorunlar yoktu. Kimse odasını kilitlemez herkes rahat davranırdı sanki yıllardır arkadaşız gibi. Eğer kafa arkadaşların olursa keyif alarak eğitimini geçirirsin. Bence güzel de bir tecrübe oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,610
Üyeler
173,403
Son üye
effea21
Geri