yurtdışı 13 pro mu 14 pro mu ?

Muhammedburak53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
arkadaşlar yurtdışı 13 pro yada 14 pro almak istiyorum kuzenim 14 pro aldı hat takmadan kullanıyor şuan bi kere 14 pro alıp piyasadan çekilmek istiyorum mantıklı mıdır ?

Mantıklı

mantıklı

evet hocam herkes zaten öyle diyor aralarında 5 6 k oynuyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide arkadaşlar bu bilgi doğru değil mi sim kart hiç takmadan sınırsız kullanılabiliyor

bide arkadaşlar bu bilgi doğru değil mi sim kart hiç takmadan sınırsız kullanılabiliyor
Ne yönden sınırsız ? Sim kart taksanda sınırsız kullanıyorsun. Yılın 8 ayı kullanırsın diğer 4 ay sim kartını görmez cihaz o kadar.

Yanlış, yurt dışından getirilen telefonları 4 ay normal sim ile + 4 ay gibi bir süre de e-sim ile kullanabiliyorsun ardından pasaporta kaydetmek gerekiyor (Tarihler 5+3 te olabilir ama 8 ay kullanabiliyorsun diye biliyorum)

Ne yönden sınırsız ? Sim kart taksanda sınırsız kullanıyorsun. Yılın 8 ayı kullanırsın diğer 4 ay sim kartını görmez cihaz o kadar.
hocam telefonu alırsam 6k ödemek istemiyorum ve babam da zaten çok kızar şuan kuzenim sim kartsız kullanıyor

hocam telefonu alırsam 6k ödemek istemiyorum ve babam da zaten çok kızar şuan kuzenim sim kartsız kullanıyor
Tamam hocam bak anlatıyorum. Telefonu aldın Sim kartı taktın. 4 ay sonra sim kartını görmeyecek telefon, ondan sonra sim kartını e sim yapıp 4 ay daha kullanacaksın. Bu 8 aydan sonra 4 ay sim kartını başka telefona takacaksın. 6K vermek zorunda değilsin.

Bütçe varsa kesinlikle 14 Pro Max.

Bütçe varsa kesinlikle 14 Pro Max.
hocam 14 pro daha çok hoşuma gidiyor :)

teşekkürler arakdaşlar önerileriniz için 14 pro çok daha mantıklı çentik falan zaten avantaj

Son düzenleme:
Geri