Yoldayken iptal edilmiyorKargonun 14 gün içinde gelmesi lazım 16 günde gelirse iptal et.
Yoldayken iptal edilmiyorKargonun 14 gün içinde gelmesi lazım 16 günde gelirse iptal et.
Hocam bu olay ne zaman geçerli olacak belirli bir günü yok mu? Hemen geçerli oldu mu? Yurtiçinden bir tane ram alacaktım taklaya gelmeyelim.Sayın Cumhurbaşkanız sağolsunlar AB için vergi %18'den %30'a, AB dışı yani Çin için ise %30'dan %60a çıkarıldı.
Alışveriş limiti 150 euro'dan 30 euro'ya düşürüldü.
Alıntıyı görüntüle
Yayınlanan tarihten 15 gün sonra yani 21 ağustosHocam bu olay ne zaman geçerli olacak belirli bir günü yok mu? Hemen geçerli oldu mu? Yurtiçinden bir tane ram alacaktım taklaya gelmeyelim.
benim en son kargom 7 günde gümrüğe geldi. Hemen kargolanır ise gelir rahat 15 günde ama belli de olmaz. Gümrükte bekletebilirler karar aktif olana kadar.Yoldayken iptal edilmiyor
Konusu açıldıSayın Cumhurbaşkanız sağolsunlar AB için vergi %18'den %30'a, AB dışı yani Çin için ise %30'dan %60a çıkarıldı.
Alışveriş limiti 150 euro'dan 30 euro'ya düşürüldü.
Alıntıyı görüntüle
+1Gümrükte kalırsa ne olacak peki? Geri gönderiliyor mu ürünler?Alıntıyı görüntüle
Ben de kaynak değil ama punta kaynak makinesi alacak idim banggood dan. Şimdi ne olacak bilmiyorum. Benggod genelde geç kargolar, yasanın yürürlüğe gireceği tarihe yetişmeyecek muhtemelen.umrumda değildir. vergisini ödeyip banggoddan alacağım 140 euroluk kaynak makinesini şimdi endonezyadaki aracı arkadaşa getittiriyorum. devlete ödeyeceğim (gümrük+kdv) 50 dolarlık vergiyi şimdi o arkadaş cebine koyacak. devlet para kazanayım derken elindeki paradan da olacak. böyle saçma kararları kim veriyor anlaması güç. gerçi 22 yıldır hangi karar doğru verildi orası da ayrı..
Türkiyedeki hiçbir siyasi partinin şerefi, namusu, halkın çıkarını düşünme derdi yoktur. Köpek meselesinde olduğu gibi bazı taraflara şirin gözükme çabası vardır. Halkın da buna itirazı olmadığı için bu böyle gelip gider.98 insanımızı öldüren başıboş köpekler için ortalığı ayağa kaldıran CHP, İyi Parti, TİP, DEM, SAADET, DEVA partisi halk ağır vergiler altında ezilirken dut yemiş bülbüle dönüyor.
Bir ülkede muhalefetin en ağır şekilde muhalefet etmesi gereken şey vergi yükü ve yeni vergilerdir. Muhalefet bu noktada 3 maymunu oynarken Halkın annesi sinemleniyor. Muhalefet bekliyor ki sıra bize gelsin de biz de bu vergileri doya doya kullanalım diye.
Kusura bakmayın arkadaşlar, baskıyı AK partiye değil CHP'ye yapacağız ben bugün CHP iletişimden mesaj attım siz ne iş yaparsınız diye. Linkte burada atın mesajınızı yazın derdinizi.
3 tane mama derneği zenginleşecek diye anasını bellediler ülkenin, 80 milyona vergi yapıstırıyorlar CHP'den gık yok. Kontrollü muhalefet böyle olur.
https://chp.org.tr/iletisim/genel-merkez
Bu linkte aşağıdan gençler olarak mesaj gönderebilirsiniz.
(Siyasi hiç bir amacım yoktur, ülkedeki tiyatrodan bıkmış durumdayım. Böyle bir muhalefet olmaz halkın hiç bir derdine derman olmadan sadece boş konuşan bir muhalefeti kabul etmiyorum!)
Bu gün 4 bin TL kim ürün almıştım gelir miTürkiyedeki hiçbir siyasi partinin şerefi, namusu, halkın çıkarını düşünme derdi yoktur. Köpek meselesinde olduğu gibi bazı taraflara şirin gözükme çabası vardır. Halkın da buna itirazı olmadığı için bu böyle gelip gider.