Yurtdışı figür getirmek?

Hocam maddi durumunuz sıkıntı değilse birkaç ana temel renk alın baya bi no ams seçenekli figürler var ben bu ara onları yapıyorum tek tek renkleri basıp yapıştırıyorum
Anycubic kobra 3 yazıcı kullanıyorum.
Gayet güzel olmuş.Eline sağlık.

Hocam toplu tedarikten kastın ne kadar? Belli limitleri aşarsan ticari satıp işlem yapıyorlar ama beğendiğin 3-5 figür varsa at bana ben yurtdışına gidip geliyorum. Bulursam alayım sana beğenirsem birer tane de kendime alırım. istanbulda isen elden teslim ederim :)

Bu arada yurtdışı başlığı görmüşken, Nisan ayında ispanyaya gideceğim ve Amazon ispanyadan 300-400€ arası ekran kartı alma niyetim var. Satıcı ve gönderici Amazon olduğu taktirde ülkeye döndüğümde Amazon’dan tam vergi iadesi alabiliyorum (yüzde 19 sanırım) önerilere açığım ne alınabilir?

1000063142.webp

Arkadaşıma Pla beyaz filament alıp bastırdım, kendim boyadım. Birkac tanesinde zorlandım, ilk defa boyama işini yaptığım için ama sonra zevk almaya başladım.

Gayet güzel olmuş.Eline sağlık.
Teşekkür ederim hocam sağolun.
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşıma Pla beyaz filament alıp bastırdım, kendim boyadım. Birkac tanesinde zorlandım, ilk defa boyama işini yaptığım için ama sonra zevk almaya başladım.
Aşırı güzel olmuş btw, bu renklerdeki filamentlere sahibim tüm odamı bu güzel arkadaşlarla doldurmamak için kendimi zor tutuyorum. :)

Hocam bu üretici bütün renkli baskıları ayırmış https://makerworld.com/en/@ModelLover/upload
Hocam bence aparata gerek yok her defasında filament değiştirirsiniz olur biter bende ace pro var 4 rengi aynı anda kullanabiliyor
Çok teşekkür ederim. Eve geçtiğimde bakayım oyun karakterlerini basmak istiyorum onlar varsa tek tek hepsini basarım. Önerdiğiniz bi flament markası var mı bende şuan sadece ten rengi var toplu alayım renk renk

Çok teşekkür ederim. Eve geçtiğimde bakayım oyun karakterlerini basmak istiyorum onlar varsa tek tek hepsini basarım. Önerdiğiniz bi flament markası var mı bende şuan sadece ten rengi var toplu alayım renk renk
Hocam esun kullanıyordum şimdiye kadar 750-780tl aralığında bu aralar hem esun hem de creality kullanıyorum memnunum bence ucuza kaçmak için kötü markalara yönelmeyin cihaza zararı olur nozzle tıkanıklığına sebep olabilir
Hangi figürleri basmak istiyorsunuz ?

Güzel sanatlar okumaya gerek yok valla 😀 1-2 tane boya, dediğimi çok iyi anlarsın.Bence asıl zor olan figürü sağlam bir şekilde Zaten ücretsiz dosya bulursun figurlerin.
Öyle golgelendirme tekniği falan gerek yok
Hangi boyayla boyuyosun hocam

Hocam esun kullanıyordum şimdiye kadar 750-780tl aralığında bu aralar hem esun hem de creality kullanıyorum memnunum bence ucuza kaçmak için kötü markalara yönelmeyin cihaza zararı olur nozzle tıkanıklığına sebep olabilir
Hangi figürleri basmak istiyorsunuz ?
Benim aradıklarım pek yokmuş. Sevdiğim oyunlardaki karakterleri basmak istiyorum. Resident evil serisine sardım 9. oyunu yeni oynadım ondan büyük ihtimalle. Halo figürü basmak istiyorum. Bu tarz oyunadığım oyunlardaki karakterleri basmak istiyorum. Boyamayı öğrenmek lazım hangi boya tutar falan her istediğimi böyle bulmak zor

Hangi boyayla boyuyosun hocam

Benim aradıklarım pek yokmuş. Sevdiğim oyunlardaki karakterleri basmak istiyorum. Resident evil serisine sardım 9. oyunu yeni oynadım ondan büyük ihtimalle. Halo figürü basmak istiyorum. Bu tarz oyunadığım oyunlardaki karakterleri basmak istiyorum. Boyamayı öğrenmek lazım hangi boya tutar falan her istediğimi böyle bulmak zor
Hocam akrilik boya ile boyanıyor filamentler ama ben çok detay boyamadığım için büyük nesneleri elimde o renk filament yoksa sprey boya ile boyuyorum

Hocam akrilik boya ile boyanıyor filamentler ama ben çok detay boyamadığım için büyük nesneleri elimde o renk filament yoksa sprey boya ile boyuyorum
Mantıklı detaya fırça alıp girerim büyük parçaları da sprey alıp boyarım. Bana da hobi olur sadece gözüm pek iyi görmüyo astigmat var çok detaylı yapamam ama olduğu kadar

Mantıklı detaya fırça alıp girerim büyük parçaları da sprey alıp boyarım. Bana da hobi olur sadece gözüm pek iyi görmüyo astigmat var çok detaylı yapamam ama olduğu kadar
Sormayın hocam bende de miyop astigmat var gözlük kullanıyorum
Bunlar işinizi görmez mi hocam

Ekler

• 23926.webp
    23926.webp
    103.3 KB · Hit: 11
  • 23927.webp
    23927.webp
    78.2 KB · Hit: 10
Sormayın hocam bende de miyop astigmat var gözlük kullanıyorum
Bunlar işinizi görmez mi hocam
Görmez olur mu chatgpt ye bile sordum böyle şeyler bulamadım seri link lütfen mdmcmsöc

Görmez olur mu chatgpt ye bile sordum böyle şeyler bulamadım seri link lütfen mdmcmsöc
Fkpdfmoskfps hocam şu sitelerden yararlanıyorum ben baya işimi görüyor
Cult3d de ücretli dosyalar da var ama genellikle kullandığım siteler makerworld ve printables

Fkpdfmoskfps hocam şu sitelerden yararlanıyorum ben baya işimi görüyor
Cult3d de ücretli dosyalar da var ama genellikle kullandığım siteler makerworld ve printables
Çok saol hocam ben gece bi kurcalayayım bunları

Geri