Neler Yeni

Yurtdışı iphone 12 almak

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Merhabalar,
Şu an kullanmakta olduğum android cihaz ömrünü tamamladığı için yeni bir cihaza geçiş yapmayı düşünüyorum.
Fiyatlar uçtu malum yani Apple Türkiye'den İphone 12 128GB almak açıkcası çok düşündürüyor.
Bunun yerine yurtdışı iphone 12 mi alsam diye düşünüyorum. Fiyat 11 bin TL'ye kadar düşüyor.
Ya da Türkiye'den android bir cihaz mı almalıyım?
Teşekkür ederim.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Nasıl alınıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar,
Şu an kullanmakta olduğum android cihaz ömrünü tamamladığı için yeni bir cihaza geçiş yapmayı düşünüyorum.
Fiyatlar uçtu malum yani Apple Türkiye'den İphone 12 128GB almak açıkcası çok düşündürüyor.
Bunun yerine yurtdışı iphone 12 mi alsam diye düşünüyorum. Fiyat 11 bin TL'ye kadar düşüyor.
Teşekkür ederim.
Bence android alma androidciyim ama sinir bozucu

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
Babam zamanında 1300 dolar a iranda almıştı bana kalırsa al bence, ama bütce sende kalsın istiyorsan F/P olarak Redmi Note 10s veya sadece note 10 alabilirsin.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl alınıyor

Bence android alma androidciyim ama sinir bozucu
Yurtdışından gelmiş kapalı kutu cihaz satanlar var malum sarı sitede.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Merhabalar,
Teşekkür ederim.
Benim kuzenim iphone 11'i Sahibinden'de 9000 TL'ye almış aldığı telefon sıfır sayılır aşırı az kullanılmış. Piyasada yok mu öyle bir telefon yurt dışı almakla falan uğraşma diye.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Merhabalar,
Teşekkür ederim.
Hocam 12 alacaginizs 13 alin aralarinda asiri derecede az fiyat farki var. Yurtdisi ariyorsaniz sizin icib getirtebilirim makul bir fiyattan

Yurtdışından gelmiş kapalı kutu cihaz satanlar var malum sarı sitede.
Sari sitedekilere güvenmeyin hocam telefon bi patlasa banane kardesim moduna giriyor hepsi tanidik güvebilir biri araciligiyla kendiniz alin

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Amcam Dubaiden getirdi iphone 13 pro max 1200 dolara aldı yurtdışından getirt bence
bende yurtdışı ıphone 13 pro almak istiyorum fakat babamın arkadaşı alsa bile ben kullanamıyorum .
pasaport kiminse onun üzerine olan hatlar kullanabiliyormuş.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar,
Teşekkür ederim.
Apple cihazlar kötü cidden, ömürleri 2 yıl bence sonra sapıtıyolar.

Ben olsam Android alırdım ama sen bilirsin.

(Bu arada 12 128GB yerine yurtdışı alacaksan 12 yerine 13 al arada 50 dolar var sadece.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Merhabalar,
Teşekkür ederim.
Şuan elimde yurt dışı iPhone 12 var 1 hafta önce aldım istediğini sorabilirisn

Hocam 12 alacaginizs 13 alin aralarinda asiri derecede az fiyat farki var. Yurtdisi ariyorsaniz sizin icib getirtebilirim makul bir fiyattan

Sari sitedekilere güvenmeyin hocam telefon bi patlasa banane kardesim moduna giriyor hepsi tanidik güvebilir biri araciligiyla kendiniz alin
4 bin falan var azımı sadece sinematik mod için 4 bin verilmez

kiliorkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa Söylemez
@Kaoadan besleniyorum hocam yurt dışı iphone 12 aldım dediniz memnun musunuz kayıt işleri nasıl oluyor geçici kayıt mı yaptırmayı düşünüyorsunuz bende yarın alıcam da korkuyorum açıkçası. (sıfır alıcam bu arada yurt dışı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
@Kaoadan besleniyorum hocam yurt dışı iphone 12 aldım dediniz memnun musunuz kayıt işleri nasıl oluyor geçici kayıt mı yaptırmayı düşünüyorsunuz bende yarın alıcam da korkuyorum açıkçası. (sıfır alıcam bu arada yurt dışı)
Kaç liraya alıcaksınız 4 ay kullanım süresi var Aralık ayında uzatma yapacağım yıl başında sıfırlanıyor 8 ay oluyor o zamana kadarda telefonu değiştiririm kesin

kiliorkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa Söylemez
Kaç liraya alıcaksınız 4 ay kullanım süresi var Aralık ayında uzatma yapacağım yıl başında sıfırlanıyor 8 ay oluyor o zamana kadarda telefonu değiştiririm kesin
hocam 10500 e buldum sarı sitede ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum sız nerden almıştınız?

Top Bottom