Ben telefoncudan aldım şahıslardan almanı tavsiye etmem bi sıkıntı olursa Muhattabın olsunhocam 10500 e buldum sarı sitede ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum sız nerden almıştınız?
nEApple cihazlar kötü cidden, ömürleri 2 yıl bence sonra sapıtıyolar.
Ben olsam Android alırdım ama sen bilirsin.
(Bu arada 12 128GB yerine yurtdışı alacaksan 12 yerine 13 al arada 50 dolar var sadece.)
hocam geçenlerde youtubede izlemiştim hatırlamıyorum şuan ama yaklaşık 100 k abonesi vardı sanırım iran dan iphone 13 pro max 1050 dolara satın almıştı araştırırsanız belki bulursunuz
Doğru o da bakalım bugün gidicemBen telefoncudan aldım şahıslardan almanı tavsiye etmem bi sıkıntı olursa Muhattabın olsun
evet hocam bu karıştırmışımırak ama bumu
Bende yd 12 var. 7 aydır kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin.Merhabalar,
Şu an kullanmakta olduğum android cihaz ömrünü tamamladığı için yeni bir cihaza geçiş yapmayı düşünüyorum.
Fiyatlar uçtu malum yani Apple Türkiye'den İphone 12 128GB almak açıkcası çok düşündürüyor.
Bunun yerine yurtdışı iphone 12 mi alsam diye düşünüyorum. Fiyat 11 bin TL'ye kadar düşüyor.
Ya da Türkiye'den android bir cihaz mı almalıyım?
Teşekkür ederim.
Bugün telefoncuya gittim yd 12 sıfır 11 bin dedi her yıl gel 300₺ açarım bu doğru mu yani okuduklarima göre 8 ay kullanılıyormuşBende yd 12 var. 7 aydır kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin.
Bilmiyorum onu.Bugün telefoncuya gittim yd 12 sıfır 11 bin dedi her yıl gel 300₺ açarım bu doğru mu yani okuduklarima göre 8 ay kullanılıyormuş