Neler Yeni

Öneri Yurtdışı İphone 14 almak mantıklı mı?

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Vergi muafiyeti konusu aklımı karıştırıyor. Beklemeli miyim yoksa yd almak mantıklı mı?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Vergi muafiyeti konusu aklımı karıştırıyor. Beklemeli miyim yoksa yd almak mantıklı mı?
Ben bu mevzular ilk çıktığında baya araştırdım seçimden önce 11 pro max alıp geçtim kumar oynamak istemediğim için vergi muafiyeti beklerken fiyatlar daha da artıyor vergi mevzusu geldiğinde anca şuanki fiyatına düşücek böyle giderse

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu mevzular ilk çıktığında baya araştırdım seçimden önce 11 pro max alıp geçtim kumar oynamak istemediğim için vergi muafiyeti beklerken fiyatlar daha da artıyor vergi mevzusu geldiğinde anca şuanki fiyatına düşücek böyle giderse
Bana da öyle geliyor ama aynı fiyata veya daha az fiyat olursa pişman olmaktan korkuyorum

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bana da öyle geliyor ama aynı fiyata veya daha az fiyat olursa pişman olmaktan korkuyorum
Ya hocam dediğim gibi kumar oynamak gibi bir durum ama bana kalırsa ben şuanki durumlarda bu mevzunun olacağını pek düşünmüyorum şu en son ki faiz muhabbeti iyice karıştırdı ortalığı dolar bile olmuş 25 26 euro 30 sınırında

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Ya hocam dediğim gibi kumar oynamak gibi bir durum ama bana kalırsa ben şuanki durumlarda bu mevzunun olacağını pek düşünmüyorum şu en son ki faiz muhabbeti iyice karıştırdı ortalığı dolar bile olmuş 25 26 euro 30 sınırında
Doğrudur hocam en yakın zamanda bir şekilde halletmek istiyorum ama umarım pişman olmam

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Doğrudur hocam en yakın zamanda bir şekilde halletmek istiyorum ama umarım pişman olmam
Hayırlısı olsun hocam herkesin kendi kararı tabii ki bu devirde para kolay kazanılmıyor az buz paralarda değil bunlar şimdi ben kumar oynamak istemedim çok ondan o topa girmedim hiç

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Hayırlısı olsun hocam herkesin kendi kararı tabii ki bu devirde para kolay kazanılmıyor az buz paralarda değil bunlar şimdi ben kumar oynamak istemedim çok ondan o topa girmedim hiç
Mantıklı karar hocam

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

GirayHan

80+ Platinum
3-5 kurus daha veririm yurtiçi garantili alırım. türk düşmanı gürcülere para kazandırmak istersen biletini alıp gürcistana gidebilirsin.

şahin doğan

80+ Platinum
3-5 kurus daha veririm yurtiçi garantili alırım. türk düşmanı gürcülere para kazandırmak istersen biletini alıp gürcistana gidebilirsin.
“Türk düşmanına” para vermeyeceğiz diye kendimizi dolandırmayı mantıklı bulmuyorum.

GirayHan

80+ Platinum
“Türk düşmanına” para vermeyeceğiz diye kendimizi dolandırmayı mantıklı bulmuyorum.
devletime verdiğim vergi yüksek yada düşük farketmez gürcülere para kapatıracağıma ödediğim vergimin türkiye'de kalmasını tercih ederim. ayrıca senden alınan vergiler dolandırıcılık değildir devlet dolandırıcı değildir. bu şekilde konuşarak suç işliyorsun birader.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,949
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
18.xxx gibi bi fiyata 14 pro aldım mantıklı dolar 18.78 falandı ben alırken

Top Bottom