Neler Yeni

Yurtdışı iPhone 15 pro alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
Bütçe
40000
Kafamda iki soru işareti var. Yurtiçi 13 pro almak, yada yurtdışı iPhone 15 pro almak.. kameraya önem veren biriyim. 13 pro işimi görmez mi, sizce? Öneriniz nedir, her türlü fikire açığım.
Not: android önermeyin lütfen.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Arda Teksin
Kafamda iki soru işareti var. Yurtiçi 13 pro almak, yada yurtdışı iPhone 15 pro almak.. kameraya önem veren biriyim. 13 pro işimi görmez mi, sizce? Öneriniz nedir, her türlü fikire açığım.
Not: android önermeyin lütfen.
yurtdışı alacaksan 2 ay bekle yeni bir yasa yürürlüğe girebilir.

şahin doğan

80+ Platinum
TR 13 Pro'da bence işini görür. Hala eski sayılmayan bir model bence. Benim de böyle bir seçim şansım vardı ben 15 Pro tercih ettim. Herkese YD al diyemem. İleride ne gibi durumlar olur bilemem. YD kullanmaya okeysen 15 Pro bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TR 13 Pro'da bence işini görür. Hala eski sayılmayan bir model bence. Benim de böyle bir seçim şansım vardı ben 15 Pro tercih ettim. Herkese YD al diyemem. İleride ne gibi durumlar olur bilemem. YD kullanmaya okeysen 15 Pro bence.
Yeni yasa gelip, 8 ay kullanma kısıtlaması gelir diye korkuyorum, sadece o yüzden kafam karışık biraz aslında

emirist

80+
Yeni yasa gelip, 8 ay kullanma kısıtlaması gelir diye korkuyorum, sadece o yüzden kafam karışık biraz aslında
Hocam 8 ay kullanma diye bir şey yok aslında cihazda 2 imei var ve her imeiye 4 ay kullanım süresi tanınıyor. Bunu kısıtlamak demek ülkemize gelicek turistler ve gurbetçiler için de sorun demek muhtemelen herhangi bir yaptırım gelmez bu konuda

şahin doğan

80+ Platinum
O söylentileri ben 2022'de YD 12 aldığımdan beri duyuyorum. Ben öncesinde YD araştırması yapmadığımdan belki daha öncede vardı. Böyle bir ihtimal var ama bu durum ufak bir durum olmadığından olası durumdan aylar önce net bilgiler çıkar diye tahmin ediyorum. Yine de tercih sana kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O söylentileri ben 2022'de YD 12 aldığımdan beri duyuyorum. Ben öncesinde YD araştırması yapmadığımdan belki daha öncede vardı. Böyle bir ihtimal var ama bu durum ufak bir durum olmadığından olası durumdan aylar önce net bilgiler çıkar diye tahmin ediyorum. Yine de tercih sana kalmış.
Sen cihazından memnun musun peki 15 pro kullanıyorsun. Sanırım

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
Konudan bağımsız şuan kullandığınız cihaz tahminimce kapanmış durumda, aktif olarak nasıl kullanıyorsunuz?

şahin doğan

80+ Platinum
Sen cihazından memnun musun peki 15 pro kullanıyorsun. Sanırım
Açıkçası memnun olunmayacak bir yönü yok bence. Her yönden aşırı kaliteli, aşırı başarılı. Sadece el büyüklüğüne göre cihaz büyüklüğü sıkıntı olabilir o kadar. Bazen büyük ekran için Pro Max alsaymışım diyorum gibi gibi. Kenarları 13 ve 14 Pro gibi sivri olmadığından kullanımı da o kadar zor değil 15 Pro Max'lerin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konudan bağımsız şuan kullandığınız cihaz tahminimce kapanmış durumda, aktif olarak nasıl kullanıyorsunuz?
Ben ağustosta aldığımdan dolayı hala açık. Daha öncesinde YD 12 kullanırken yanımda 6S taşıyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
Açıkçası memnun olunmayacak bir yönü yok bence. Her yönden aşırı kaliteli, aşırı başarılı. Sadece el büyüklüğüne göre cihaz büyüklüğü sıkıntı olabilir o kadar. Bazen büyük ekran için Pro Max alsaymışım diyorum gibi gibi. Kenarları 13 ve 14 Pro gibi sivri olmadığından kullanımı da o kadar zor değil 15 Pro Max'lerin.
Kamera açısından 13 pro aldığım takdirde, 15 pro almadığım için, eksiklik Yaşar mıyım öyle bir fark var mı sizce.

şahin doğan

80+ Platinum
Kamera açısından 13 pro aldığım takdirde, 15 pro almadığım için, eksiklik Yaşar mıyım öyle bir fark var mı sizce.
Karşılaştırmadığın sürece eksiklik yaşamazsın bence. Karşılaştırırsan farklar var. Düşük ışık videoda özellikle ultra geniş açı da baya fark var, ön kamera da HDR ve gece kalitesi bariz daha iyi, fotoğrafta da 3x zoomdan sonra işleme şekilleri çok farklı. 13 Pro keskinliğe önem verirken 15 Pro doğallığını daha iyi koruyor.

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ağustosta aldığımdan dolayı hala açık. Daha öncesinde YD 12 kullanırken yanımda 6S taşıyordum.
Mevcutta 11 kullanıyorum sizce iki telefon taşımaya değer mi YD telefon kullanmak, ilerde belki 1-2 aya düşeceğini de göz önüne alarak?

şahin doğan

80+ Platinum
Mevcutta 11 kullanıyorum sizce iki telefon taşımaya değer mi YD telefon kullanmak, ilerde belki 1-2 aya düşeceğini de göz önüne alarak?
1-2 aya düşerse değmez. Şu anki durumda değer bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,022
Üyeler
164,767
Son üye
dynafx
Top Bottom