Yurtdışı iPhone 17 Pro Alınır mı ?

SsLitch

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar selam 5 yıldır aynı telefonu kullandığım için artık telefon değiştirme gereksinimi duydum ve bütçem 50.000 tl. Yurtiçi olarak Samsung s25 ve İphone 15 modellerine bakınıyordum ama bi arkadaşım yurtdışı iphone almamı önerdi ve bu bana mantıklı geldi ama tanıdığım hiç telefoncu vs. yok ve kullanım olarak sanırsam 8 ay kullanım süresi varmış, onun kalan 4 ayı 2 telefon taşıyabilirim onda sıkıntı yok ama benim için en önemlisi telefonun temiz olması bunu anlamanın bir yolu var mıdır ve hangi Ülke için üretileni almam lazım en rahat kullanım için bilgi sahibi olanlar artı ve eksi yönlerini yazarsa çok memnun olurum birde bu icloud işleri nasıl olucak 2.telefonu ana telefona bağlama olayı falan şimdiden vakit ayıran arkadaşlara teşekkür ederim iyi forumlar.

Şu an alırsan 12 ay kullanırsın fakat dolunca ne yapmayı planıyorsun?

Şu an alırsan 12 ay kullanırsın fakat dolunca ne yapmayı planıyorsun?
hocam selam, seneye eğer temiz bir 18 bulabilirsem ona geçiş yapmayı düşünüyorum, (eğer her cihazda 1 yıl kullanma garantisi var ise) 18 bulamaz isem 17 kullanmaya devam ederim bu sene evde geçicek zamanım ama seneye üniversiteye gitme durumum var öyle bi durum olursa 18e geçiş yaparım dediğim gibi 1 yıl daha açık olur kafası var acil bi para ihtiyaç durumu olmazsa da satmayı düşünmüyorum hocam, mantığı oturtur ve temiz bir iphone bulursam çok güzel olucak gerçekten benim için çok büyük para boşa gitmesini istemem acele etmek de istemiyorum

hocam selam, seneye eğer temiz bir 18 bulabilirsem ona geçiş yapmayı düşünüyorum, (eğer her cihazda 1 yıl kullanma garantisi var ise) 18 bulamaz isem 17 kullanmaya devam ederim bu sene evde geçicek zamanım ama seneye üniversiteye gitme durumum var öyle bi durum olursa 18e geçiş yaparım dediğim gibi 1 yıl daha açık olur kafası var acil bi para ihtiyaç durumu olmazsa da satmayı düşünmüyorum hocam, mantığı oturtur ve temiz bir iphone bulursam çok güzel olucak gerçekten benim için çok büyük para boşa gitmesini istemem acele etmek de istemiyorum
Sorun başka bir telefona geçip geçmemen değil. Hat kapandığı zaman 2. telefona geçmek amele işi. Sırf iPhone kullanmak için böyle bir şey çekilmez. Diyelim ki hat kapandığında satacaksın e yine ya alan olmayacak ya da fiyatı gereksiz düşecek. 18'e geçmek için de elden çıkarman lazım. 50 bin bütçen varken ya biraz çık temiz 2. el iPhone 17 al ya da S25 falan al.

Sorun başka bir telefona geçip geçmemen değil. Hat kapandığı zaman 2. telefona geçmek amele işi. Sırf iPhone kullanmak için böyle bir şey çekilmez. Diyelim ki hat kapandığında satacaksın e yine ya alan olmayacak ya da fiyatı gereksiz düşecek. 18'e geçmek için de elden çıkarman lazım. 50 bin bütçen varken ya biraz çık temiz 2. el iPhone 17 al ya da S25 falan al.
hocam duyduğum kadarıyla her yıl ocak 1 de sim kullanma sıfırlanıyormuş şimdi ben bunu eylülde alsam seneye eylüle kadar 1 yıl kullansam hadi aralığa kadar da bende kaldı desek o zaman satsam yine ocakta yenileneceği için satılmaz mı ?

Geri