Neler Yeni

YURTDIŞI İPHONE ALMAK MANTIKLIMI

Hasan enes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
185
MERHABA ARKADAŞLAR İPHONE 15 PRO VEYA 16 PRO ALMAK İSTİYORUM BİRİ 32 K DİĞERİ 42 CİVARI HANGİSİNİ ALMAK MANTIKLI 8 AY KULLANİP 4 AY İKİNCİ TELEFON TASİYACAGİM AZ ÇOK O MUHABBETLERİ BİLİYORUM KULLANAN VARMI NERDEN ALABİLİRİM SIFIR KUTULU ŞEKİLDE GÜVENİLİR BİR YER VARMI ÖNERECEĞİNİZ TEŞEKKÜRLER

kapalı telefon olucak biliyorsun demi

MERHABA ARKADAŞLAR İPHONE 15 PRO VEYA 16 PRO ALMAK İSTİYORUM BİRİ 32 K DİĞERİ 42 CİVARI HANGİSİNİ ALMAK MANTIKLI 8 AY KULLANİP 4 AY İKİNCİ TELEFON TASİYACAGİM AZ ÇOK O MUHABBETLERİ BİLİYORUM KULLANAN VARMI NERDEN ALABİLİRİM SIFIR KUTULU ŞEKİLDE GÜVENİLİR BİR YER VARMI ÖNERECEĞİNİZ TEŞEKKÜRLER
16 pro al ileri dönük olur, doğu tarafında,Van'da vs tanıdığın varsa oradan aldirabilirsin ,yada gizem varsa kendin gidip yurtdışından satın alabilirsin, sahibindendeki ilanlarada göz at

Yılbaşı gelmeden kapalı iphone 15 pro max alabilirsin 28’e var sarı sitede. Yılbaşından sonra 8 ay kullanırsın.

16 pro al ileri dönük olur, doğu tarafında,Van'da vs tanıdığın varsa oradan aldirabilirsin ,yada gizem varsa kendin gidip yurtdışından satın alabilirsin, sahibindendeki ilanlarada göz at
Van'da tanıdığım yok maalesef güvenilir bir telefoncu varmıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yılbaşı gelmeden kapalı iphone 15 pro max alabilirsin 28’e var sarı sitede. Yılbaşından sonra 8 ay kullanırsın.
Kanka pro düşünüyorum Max büyük geliyor gözüme

kapalı telefon olucak biliyorsun demi
Nasıl yani hocam kapalı telefon derken

Aga aklıma şu video geldi

4 ay boyunca sadece sim açılı olucak

Kesinlik olayı varmı ama çok bütçemde yok açıkçası yurt içi alıcak kadar

8 değilmiydi hocam o
bu ülkede her şey oluyor hocam ve bu uzun süredir dolaşan bir bilgi ve büyük ihtimallede öyle olacak 2 ay bekle derim.

Kesinlik olayı varmı ama çok bütçemde yok açıkçası yurt içi alıcak kadar

8 değilmiydi hocam o
4 ay sim
4 ay e sim
ama e sim yasaklanacak kesin bilgi değil kesin de olabilir :ROFLMAO:
git yurt dışı s24ultra al 28k 33k arası 5k server kayıt attır daha iyi

İlla Van olması gerekmiyor, doğu tarafında illerden birindede bulunması çok zor değil,kargo şirketinde vs güvenilir tanıdık varsa onada aldirabilirsiniz

Geri