Yakup Sefa Yavuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Yurtddışı iPhone almayı düşünüyorum yurtdışı iPhone kullananlar varsa yardımcı olabilir mi sizce alınır mı ?
bende pasaport yok elimde olan bütçeyle tr de iphone 11 alabiliyorum 12k param var şuan ama yd 12 alabiliyorum sence ne yapmalıyımAlınır. Nasıl yardım olayım ?
@şahin doğanbende pasaport yok elimde olan bütçeyle tr de iphone 11 alabiliyorum 12k param var şuan ama yd 12 alabiliyorum sence ne yapmalıyım
Pasaport yoksa bir işe yaramaz. Çıkartmanda bir işe yaramaz yurtdışına giriş çıkış yapman lazım.bende pasaport yok elimde olan bütçeyle tr de iphone 11 alabiliyorum 12k param var şuan ama yd 12 alabiliyorum sence ne yapmalıyım
Uzatma işlemi var.Pasaport yoksa bir işe yaramaz. Çıkartmanda bir işe yaramaz yurtdışına giriş çıkış yapman lazım.
Veya akrabalarından varsa telefon hattını öncelikle pasaport sahibine taşıyacaksın, sonra onun pasaportuna kayıt ettirip rahatça kullanacaksın
YD 12 çok daha mantıklı.bende pasaport yok elimde olan bütçeyle tr de iphone 11 alabiliyorum 12k param var şuan ama yd 12 alabiliyorum sence ne yapmalıyım
Sen ne diyorsun kral ne yapmamı önerirsinUzatma işlemi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
YD 12 çok daha mantıklı.
12 pro almayı düşünüyorum çift sim ile 8 ay kullanabiliyormuşum sanırsam sonrasında 4 ay kullanım için geçici kayıt yaptırmayı düşünüyorum 1 takvim yılı sıfırlandıktan sonra da tekrar aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olurAlınır. Nasıl yardım olayım ?
Bende öyle kullanacağım. Bende de 12 var YD12 pro almayı düşünüyorum çift sim ile 8 ay kullanabiliyormuşum sanırsam sonrasında 4 ay kullanım için geçici kayıt yaptırmayı düşünüyorum 1 takvim yılı sıfırlandıktan sonra da tekrar aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olur
kaç aydır kullanıyorsunuzBende öyle kullanacağım. Bende de 12 var YD
1kaç aydır kullanıyorsunuz
Uzatma işlemini pasaportu olmayan birine önermen ne kadar doğru? Adamın güvencesi yoksa uzatmaya güvenip cihaz alırsa yarın elinde patlatırsın.Uzatma işlemi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
YD 12 çok daha mantıklı.