Neler Yeni

Yurtdışı İPhone X 64GB

Dejour

80+ Bronze
Bütçe
4000
Ana cihaz olarak Redmi Note 11 Kullanıyorum ve oyun amaçlı cihaz almak istiyorum. (Redmi Note 11 Normal kullanımda güzel fakat oyun performansı iyi değil)
Bu Linkteki cihaz kapanırmı ?
SIM Takıp kullanmayacağım sadece Wi-Fi üzerinden PUBG Mobile v.s.
Cihazın Çalıntı olup olmadığını kontrol edebildiğimiz bir sistem varmı ?

Yasin Çınar

80+ Bronze
E-devlet'ten imei kontrol et herhangi bir uyarı yoksa (cihaz çalıntı vs.) çalıntı değildir ya da ihbar verilmemiştir. Ama bence mağaza gibi bir yerden alıyorsan fatura iste ya da satış sözleşmesi yapın bir gün başına iş geldiğinde telefonu ben burdan satın aldım diye belgen olsun. Kapanıp kapanmayacağı konusunda bir bilgim yok.

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Ana cihaz olarak Redmi Note 11 Kullanıyorum ve oyun amaçlı cihaz almak istiyorum. (Redmi Note 11 Normal kullanımda güzel fakat oyun performansı iyi değil)
hocam 3.5kya iphone x olmaz pili ölü de olsa olmaz bence bir sordurun

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
iPgone X oyun cihazi olarak mantikli degil su an ozellikle 64gb versiyonu whatsapp instagram youtube ve arama yapan birisinin ihtiyaclarini karsilayabilecek bir cihaz. Yurticisini dahi tavsiye etmem yurtdisisi zaten tam bir kumar o fiyata alacagin cihazdan hayir gelecegini sanmam. Birde X Apple'in en sorunlu serisidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,184
Üyeler
167,625
Son üye
ramones23
Top Bottom