Ya arkadaş neden hatırlatıp bizi üzüyorsunsevdiğim bi kanalın eski bir videosuna denk geldim
benim 5k ya alacağım max sistem 3600+1660s tir sadece fiyatlara bakmanızı rica edeceğim
@Rambo_87 sizlik sıkıntı yok hocam
sinirlerim bozuluyor atmayın şöyle şeylersevdiğim bi kanalın eski bir videosuna denk geldim
benim 5k ya alacağım max sistem 3600+1660s tir sadece fiyatlara bakmanızı rica edeceğim
800$ ile 3600+5600xt Li sistem görmüştüm ben desevdiğim bi kanalın eski bir videosuna denk geldim
sevdiğim bi kanalın eski bir videosuna denk geldim
Dolar 10 kuruş olsun gelirizhayır sadece garipsedim 800dolar gürdüm dedim 1660s falandır bir baktım 2080s sizce biz bu seviyeye nasıl geleceğiz yada gelecekmiyiz
hayır sadece garipsedim 800dolar gürdüm dedim 1660s falandır bir baktım 2080s sizce biz bu seviyeye nasıl geleceğiz yada gelecekmiyiz
Türkiye nin malesef kaderi bu ama bunun liderle bir alakası yok.Lidere bağlayanlar fanboydurhayır sadece garipsedim 800dolar gürdüm dedim 1660s falandır bir baktım 2080s sizce biz bu seviyeye nasıl geleceğiz yada gelecekmiyiz
kusura bakma da osursak vergi ödeyebiliriz her anBu ülkede nefes almak için bile vergi isteseler şaşırmam
kusura bakma da osursak vergi ödeyebiliriz her an