benjamin linus
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
yd poco x7 pro alacağım, fiyatı ne kadar olur ve max kaç olur, nerden almalıyım alırken dikkat etmem gerekenler ne, aldıktan sonra ne yapmalıyım teşekkürler
1.2 adet yazı var onları bulayım 2 harfli atayım global diğeri ise kısıtlı bir yazı anlamına geliyoryd poco x7 pro alacağım, fiyatı ne kadar olur ve max kaç olur nerden almalıyım alırken, dikkat etmem gerekenler ne, aldıktan sonra ne yapmalıyım teşekkürler
global olduğunu nasıl anlıycam, numara ne oluyo olması mı lazım olmaması mı1.2 adet yazı var onları bulayım 2 harfli atayım global diğeri ise kısıtlı bir yazı anlamına geliyor
2.maks 15.5 ama normal fiyatı 13.5-15.5 arası
3.alırken orjinal şarj aleti al
4.bir numara var bütün telefonların arkasında ona dikkat et
5.hangi şehirdeysen örneğin bursadaysan kapalı çarşının üstü altıparmak telefoncu caddesi yd satan çok
global olduğunu anlamak için bir etiket vardı onu atayım size hocamglobal olduğunu nasıl anlıycam, numara ne oluyo olması mı lazım olmaması mı
15 den fazla verme bide imei dirençli ama patlayabiliyor bir yerde imeiyd poco x7 pro alacağım, fiyatı ne kadar olur ve max kaç olur, nerden almalıyım alırken dikkat etmem gerekenler ne, aldıktan sonra ne yapmalıyım teşekkürler
atın hocamglobal olduğunu anlamak için bir etiket vardı onu atayım size hocam
imei dirençli alayım mı almayayım anlamadım15 den fazla verme bide imei dirençli ama patlayabiliyor bir yerde imei
alın hocam 240 günlük kullanım mevcut alabilirsiniz onlar globalatın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
imei dirençli alayım mı almayayım anlamadım
Yd almayın güvenlik sorunları ve imei sorunları olabiliyoratın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
imei dirençli alayım mı almayayım anlamadım