Neler Yeni

Yurtdışı telefon almak

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
1500 TL uyguna yurt dışı telefon alınır mı çok bütçem yok kullandigim cihaz da yurtdisiymis yeni öğrendim bir problemim yoktu 3 yıldır kullanıyorum bu cihazın IMEI sini alıp kullanabiliyor muyuz yeni telefonda yurtdışı sıkıntı olur mu

Whmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Alperen KINDAN
1500 TL uyguna yurt dışı telefon alınır mı çok bütçem yok kullandigim cihaz da yurtdisiymis yeni öğrendim bir problemim yoktu 3 yıldır kullanıyorum bu cihazın IMEI sini alıp kullanabiliyor muyuz yeni telefonda yurtdışı sıkıntı olur mu
yani imei atmak yasal bir şey değil ama köşe başı telefoncularında atıyorlar

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hangi telefonu alacaksınız? IMEI atılabilen bir cihaz olup olmadığına dikkat edin.

Xiaomi ise bu konunun altındaki listede olmayan modellerden birini seçmeniz lazım:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
cihaz nedir

Whmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Alperen KINDAN
Hangi telefonu alacaksınız? IMEI atılabilen bir cihaz olup olmadığına dikkat edin.

Xiaomi ise bu konunun altındaki listede olmayan modellerden birini seçmeniz lazım:
dostum poco x3 modellerine atılıyor imei

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
pro ya da atılıyor
daha geçenlerde gördüm yani atıldığını
Biraz önce bir konuya baktım baktığım cihazlar poco f3 mi 11 lite ve redmi note 10 pro ne bahtsız insanım hepsinde RSA var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaynak belirtin. Benim araştırdığım kadarıyla atılamıyor.
Mecbur 1-2 hafta fazla çalışıp redmi note 10 pro almak

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Biraz önce bir konuya baktım baktığım cihazlar poco f3 mi 11 lite ve redmi note 10 pro ne bahtsız insanım hepsinde RSA var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mecbur 1-2 hafta fazla çalışıp redmi note 10 pro almak
Redmi Note 10S'e bakabilirsiniz. Mediatek işlemcili olduğu için 2. SIM'de RSA kilidi olmadığını duydum.

Top Bottom