Neler Yeni

🔥İndirim YURTDIŞINDAN DÜŞÜK VERGİLİ-UYGUN CUSTOM KLAVYE ALMAK

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Brown olanı daha mı sesli yani? Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisinden birini alıcam sorun yok da aynı odada 2 kişi kalıyoruz o yüzden sordum.
brown ile red neredeyse aynıdır, brown tacticaldır. O yüzden brown tavsiye ederim

Brown biraz daha sesli rede göre. Red switch çok daha sessiz.
Hocam ben dün ek75 aldım 1k ya şimdi de bunları bir görünce içim gitmedi değil. GO mu HO mu anlamadım :)

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
Akko tarafında kuponlu uyguna gelen wireless klavye mevcut mu? %75 olması tercihim. Mouse felan da olabilir. Ben bulamadım ^^ Eğer varsa biri el atabilirse çok sevinirim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,374
İsim
yusuf ecer
Akko tarafında kuponlu uyguna gelen wireless klavye mevcut mu? %75 olması tercihim. Mouse felan da olabilir. Ben bulamadım ^^ Eğer varsa biri el atabilirse çok sevinirim.
Bütçe nedir?

brown ile red neredeyse aynıdır, brown tacticaldır. O yüzden brown tavsiye ederim

Hocam ben dün ek75 aldım 1k ya şimdi de bunları bir görünce içim gitmedi değil. GO mu HO mu anlamadım :)
Ek75 de güzel klavye, 1k civarlarında çok seçenek yok zaten :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,374
İsim
yusuf ecer

Burak_K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Kaygusuz
Hocam whatgeek'ten 3D secure hatası alan var mı? 30.60$'lık alışveriş için veriyor. Hesapta 945 var. Hadi banka doları 30.5'tan alsa, çarp 30.6 ile 933 yapıyor o bile 945'i geçmiyor. Acaba iş bankası absürt bir fiyat mı çekiyor yoksa bende mi sıkıntı var anlamadım. Nays kullanıyorum bu arada.
Bankaya yazdım, sistemden bakıp bana cvv'yi yanlış yazdığımı söylediler. doğru yazıyorum ama olmuyor. biri uygulamayı kapatıp açmamı söyledi biri yeni kod gelene kadar beklememi falan söyledi. yok arkadaş olmuyor sorunun sitede olduğuna eminim. ama niye sadece bende oluyor anlamadım ya. gittim farklı sitelerden ucuz ucuz seyler aldım hepsinde calıstı bu lanet olası sitede calısmıyor hevesim kursağımda kaldı yemin ediyom ya.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Mesajım bulunsun güzel konu

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
Ege
Akkoda şuan o fiyatlara ürün bulmak zor maalesef.
Elimdeki çin malı klavyeyi satıp bunlardan birini almak istiyorum hocam hangisini önerirsiniz ? Brown switch alma gibi bir fikrim var red switchden daha az ses yapıyordur umarım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,374
İsim
yusuf ecer
Elimdeki çin malı klavyeyi satıp bunlardan birini almak istiyorum hocam hangisini önerirsiniz ? Brown switch alma gibi bir fikrim var red switchden daha az ses yapıyordur umarım.
Bunlar da çin malı. Elindeki ürün nedir?

Bankaya yazdım, sistemden bakıp bana cvv'yi yanlış yazdığımı söylediler. doğru yazıyorum ama olmuyor. biri uygulamayı kapatıp açmamı söyledi biri yeni kod gelene kadar beklememi falan söyledi. yok arkadaş olmuyor sorunun sitede olduğuna eminim. ama niye sadece bende oluyor anlamadım ya. gittim farklı sitelerden ucuz ucuz seyler aldım hepsinde calıstı bu lanet olası sitede calısmıyor hevesim kursağımda kaldı yemin ediyom ya.
Başka banka yok mu?

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
Ege
Bunlar da çin malı. Elindeki ürün nedir?

Başka banka yok mu?
Çin malından kastım pek beğenmediğim bir ürün olması çin malı olup olmadığı hakkında bilgim yok Gamebooster firestorm g918 beyaz

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,374
İsim
yusuf ecer
Çin malından kastım pek beğenmediğim bir ürün olması çin malı olup olmadığı hakkında bilgim yok Gamebooster firestorm g918 beyaz
Her türlü gameboosterdan iyidir. Red switch daha sessiz bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz

Ekler

• Screenshot_2023-12-28-10-35-42-513_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-28-10-35-42-513_com.android.chrome-edit.jpg
    164.7 KB · Hit: 47
Top Bottom