YURTDISINDAN IPHONE ALMAK

Natsu!

80+
Reaksiyon skoru
132
Merhaba akrabam var almanyada iphone getirtmeyi dusunuyorum sıkıntı olur mu veyahut samsung vesaire 8 ay çift sim sayesinde imei kayit yapmadan kullanabiliyormusum diye biliyorum varmi bilgisi olan. Ip 13 pro almayi dusunuyorum

Son düzenleme:
Dediğin mevzu doğru.
Eski bir iPhone alıp aynı iCloud hesabını girip aramaları da gönderebilirsin.

kutusunu açarsa getirebilir her takvim yılı döneminde 8 ay kullanabilirsin cihazlar ondan sonra çöp yalnız androidlerde imei atarak devam edilebiliyor ama apple da öyle bir durum yok

Gümrükte sıkıntı olur mu? Almanyadan gelirken veyahut başka sıkıntılar
Olmaz benim kuzenimin kocası öyle getirecek banada dedide aşırı ucuz geldi istemedim ip 14 pm e 20k küsür diyordu
Post automatically merged:

kutusunu açarsa getirebilir her takvim yılı döneminde 8 ay kullanabilirsin cihazlar ondan sonra çöp yalnız androidlerde imei atarak devam edilebiliyor ama apple da öyle bir durum yok
Her yıl başında yenileniyor

senlik bir sorun olmaz ama akraban bir daha türkiyeye telefon getiremez.
Olmaz benim kuzenimin kocası öyle getirecek banada dedide aşırı ucuz geldi istemedim ip 14 pm e 20k küsür diyordu

Her yıl başında yenileniyor
Süre bittikten sonra telefon hatti mi kapaniyor telefon mu kapaniyor ayrica bu icloud olayi ne?

Ustteki arkadas tr ye telefon getiremez birdaha demis dogru mu?

Samsung mu alinir iphone mu?

Bu konuda dedigim gibi kullanan bi arkadas bana ulasabilir mi? Ona göre soyleyecegim akrabalara

@şahin doğan

Son düzenleme:
Süre bittikten sonra telefon hatti mi kapaniyor telefon mu kapaniyor ayrica bu icloud olayi ne?

Ustteki arkadas tr ye telefon getiremez birdaha demis dogru mu?

Samsung mu alinir iphone mu?

Bu konuda dedigim gibi kullanan bi arkadas bana ulasabilir mi? Ona göre soyleyecegim akrabalara
Hat kapanıyor 8 ay telefon diğer 4 ay tablet gibi düşünebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri