Neler Yeni

Yurtdışından nasıl fazla ürün getirebilirim(sipariş)

zeynelhm

80+
Reaksiyon skoru
60
metal döküm araba almak istiyorum yurtdışından ama fazla getirmek istiyorum nasıl yapabiliriz

Tüm aile üyelerine ayrı getirtirsen geçiyor olması lazım deneyimli olan arkadaşlar bilgi verir

Tüm aile üyelerine ayrı getirtirsen geçiyor olması lazım deneyimli olan arkadaşlar bilgi verir
tanesi 1k ya geliyor vergi dahil 4-5 tane getirtebilirim öyle
başka yolu var mı bildiğiniz

Bunu bende merak ediyorum 16 şubatta romanyaya gideceğim getirme sınırı nedir acaba 2 3 tane almak istediğim elektronik ürün var

tanesi 1k ya geliyor vergi dahil 4-5 tane getirtebilirim öyle
başka yolu var mı bildiğiniz
Büyük ihtimalle ticari amaçlı bir belgeye sahip değilseniz 5 ten fazla getiremezsiniz.

@Fahare nin de dediği gibi amacınız sadece fazla getirmek ise birden fazla kişi adına açılmış hesap ile daha fazla getirebilirsiniz kişi sayısı x 5 şeklinde.
Ama fiyat uyguna gelsin diyorsanız 5 ten fazla alamıyorsunuz 1 ay içinde.

Belki ticari belge ile falan sayıca fazla getirebiliniyordur.

AliExpress gibi yurt dışı alışveriş sitesi olarak anladım yanlış anladıysam kusura bakmayın.

@Fahare nin de dediği gibi amacınız sadece fazla getirmek ise birden fazla kişi adına açılmış hesap ile daha fazla getirebilirsiniz kişi sayısı x 5 şeklinde.
Ama fiyat uyguna gelsin diyorsanız 5 ten fazla alamıyorsunuz 1 ay içinde.

Belki ticari belge ile falan sayıca fazla getirebiliniyordur.

AliExpress gibi yurt dışı alışveriş sitesi olarak anladım yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Kişi başına ne kadar ürün getirtebiliyoruz

Kişi başına ne kadar ürün getirtebiliyoruz
1 ayda 5 tane

Hesapları başka şahıslar adına açtığınız zaman (TC kimlik numarası girmeniz gerekiyor AliExpress için örneğin) her hesap için 1 ayda 5 tane ürün alabiliyorsunuz diye biliyorum. Ama daha detaylı ve kesin sonuçlara ulaşmak için araştırmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Geri