nasıl aliexpress den bir şey alınca vergi takarlar o zamanda eğer ki getiren kişi gelirken yakalatırsa o kişinin adına vergi kesiliyor ve gidip vergi dairesinden vergi vermesi gerekiyor
kardeşim kaç tane getircen 1-3 tane den bir şey olmaz kendime aldım dersin geçersin ama 10 15 tane alırsan gümrüğede yakalanırsan seni satıcı sanıp vergi yazarlar ben 2 tane laptop getirdim istanbul havalimanında gümrüğe takıldım kendime ve kardeşime aldım dedim tamam diyip saldılar.Merhabalar bir tanıdığımız yakında yurt dışına çıkacak(Almanya/Düsseldorf) konsolum için 3-5 oyun rica edeceğim Türkiye'ye gelirken gümrük vergisi uygulanırmı ?
Bilgilendirdiğim için teşşekkürlerkardeşim kaç tane getircen 1-3 tane den bir şey olmaz kendime aldım dersin geçersin ama 10 15 tane alırsan gümrüğede yakalanırsan seni satıcı sanıp vergi yazarlar ben 2 tane laptop getirdim istanbul havalimanında gümrüğe takıldım kendime ve kardeşime aldım dedim tamam diyip saldılar.
Güzel taktikmiş sağolKendi malı gibi davranırsa vergi kesmiyorlar. Jelatini soyması işe yarayabilir.