kutusnu açarsan 0 tl vergi ödersin artık o kişisel bir ürün oluyor önemli olan satışa uygun olmamasıYurtdışından ps5 alıp gelsem veya gelen birine getirtsem ne kadar vergi ödemem gerekir? Uyguna mı gelir?
Chatgptye sordum, her türlü %18-20 gümrük vergisi ödersin diyor. Kutuyu açarsam bu vergi kalkar mı? Veya başka bir yolu var mı?kutusnu açarsan 0 tl vergi ödersin artık o kişisel bir ürün oluyor önemli olan satışa uygun olmaması
şöyle örnek vereyim kuzenim moza r5 aldı vergi ödemedi bulgaristandan getirdiChatgptye sordum, her türlü %18-20 gümrük vergisi ödersin diyor. Kutuyu açarsam bu vergi kalkar mı? Veya başka bir yolu var mı?
İnternette araştırdım birden fazla aynı üründen almazsanız sorun olmaz dediler, illa açmama gerek var mı?şöyle örnek vereyim kuzenim moza r5 aldı vergi ödemedi bulgaristandan getirdi
açmak zorunlu mu bilmiyorum ama açarsan işin çok kolaylaşırİnternette araştırdım birden fazla aynı üründen almazsanız sorun olmaz dediler, illa açmama gerek var mı?
bi tane getirirsen ödemezsinYurtdışından ps5 alıp gelsem veya gelen birine getirtsem ne kadar vergi ödemem gerekir? Uyguna mı gelir?
zorunlu değil 1 tane oldukça sorun yokaçmak zorunlu mu bilmiyorum ama açarsan işin çok kolaylaşır
evetGaranti değişim işlemleri nasıl olacak peki? Tekrar aldığım yere mi gitmem gerekecek?