ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar patlama garantili olduğunu düşünüyorum dağıtımda kargom olduğu için eminde değilim necidir bu
aynısı banada gelmişti tıklamaArkadaşlar patlama garantili olduğunu düşünüyorum dağıtımda kargom olduğu için eminde değilim necidir bu
Alıntıyı görüntüle
Fabrika ayarlarına getirsen de bir farklılık olmaz. Linke tıklamasaydın iyiydiBugün aynı mesaj geldi. İlk olarak tıkladım, 1sn geçmeden yani site açılmadan hızlıca geri çıktım. Uzman görüşünüze göre sorun yaşar mıyım. Telefondan resimlerimi alıp fabrika ayarlarına getirmeyi düşünüyorum. Sizce buna gerek var mı?
Düzenleme: Formu doldurmadığınız sürece sıkıntı yaratmazmış iki üç yerde okuduğum kadarıyla.Şu anda bana da geldi bu mesaj ve tıkladım ptt nin sitesine yolladı kapattım. Bişey olurmu telefon iphone sızamazlar herhalde.Bilen biri bişey derse aklım rahatlar teşekkürler.
formu doldurdum papara kartımdan kod istedi kodu girmedim ama bir şey olur mu?Şu anda bana da geldi bu mesaj ve tıkladım ptt nin sitesine yolladı kapattım. Bişey olurmu telefon iphone sızamazlar herhalde.Bilen biri bişey derse aklım rahatlar teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzenleme: Formu doldurmadığınız sürece sıkıntı yaratmazmış iki üç yerde okuduğum kadarıyla.
Olmazformu doldurdum papara kartımdan kod istedi kodu girmedim ama bir şey olur mu?
2 3 gündür bana da bir kaç kere geldi bu mesaj. Dolandırıcı olduğu açık.Olmaz