Yutkunurken boğazın acıması

Akiran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,846
Üç gündür yutkunurken boğazım acıyor, su bile zor içiyorum. Sağlık ocağına gittiğimde bir haftalık Antibiyotik yazdı, geçirmezse hastaneye giderek test yaptıracağım. Umarım reflü gibi bir şey değildir, aynı sorunu yaşayan var mı?

Üç gündür yutkunurken boğazım acıyor, su bile zor içiyorum. Sağlık ocağına gittiğimde bir haftalık Antibiyotik yazdı, geçirmezse hastaneye giderek test yaptıracağım. Umarım reflü gibi bir şey değildir, aynı sorunu yaşayan var mı?
aynısını ben yaşıyorum aniden geldi acayip 🤔

soğuk sudan olmuş olabilir bendede aynısı oldu 1 hafta soğuk su içmedim hergün bal ile sıcak su içtim geçti

Lan niye herkeste aynı zamanlarda başlayan bu olay var, ameriganın entirikalarından biri mi lan yoksa?

Bende de var.

Boğazınız yara olmuş olabilir balgam var mı ?

Boğazın şişmiştir pekmez iç soğuk su içme

Arkadaşlar üşütünce olabiliyor, korkmaya gerek yok. Genelde antibiyotik geçiriyor. Yazın kısa kol + kısa şort geziyoruz, üstüne klimaları açıp soğuk su içince maalesef üşütüyoruz işte.

Google'a kalırsan kanser bile olabilirsin, basit bir üşütmedir diye tahmin ediyorum.

Valla ben deli gibi soğuk su içiyordum geçen buzlu içmiştim öyle olmuştu sonra çok sıcak içtim sabaha geçti ama herkeste aynı olmayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,426
Üyeler
189,083
Son üye
fractalboy
Geri