Neler Yeni

Yüz bakım kremi önerisi

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,206
İsim
Abdullah Aydoğdu
Burun ameliyatı oldum ve burnum ödem atıyor. Burnum başta olmak üzere suratım ödem sebebiyle aşırı derecede yağlanıp kirleniyor. Günün 24 saati suratım yağlı.
Bana güçlü ve işe yarayan bir bakım kremi lazım. Hem yağ sebebiyle burnumda oluşan siyah noktaları vs. giderecek, hem yağlanıp kirlenen suratıma iyi gelecek. Önerileriniz nelerdir?
Ben pek anlamam da bu kremlerden, hiç kullanmadım.

mfimmel

80+ Silver
Burun ameliyatı oldum ve burnum ödem atıyor. Burnum başta olmak üzere suratım ödem sebebiyle aşırı derecede yağlanıp kirleniyor. Günün 24 saati suratım yağlı.
Bana güçlü ve işe yarayan bir bakım kremi lazım. Hem yağ sebebiyle burnumda oluşan siyah noktaları vs. giderecek, hem yağlanıp kirlenen suratıma iyi gelecek. Önerileriniz nelerdir?
Ben pek anlamam da bu kremlerden, hiç kullanmadım.
Doğal öneri olarak sarımsak kullanabilirsin yağ için tecrübeye dayalı söylüyorum etkili siyah noktaları gidermek için tıbbi bir krem alabilirsiniz ama marka öneremeyeceğim. Eczaneye veya doktoruna başvurabilirsin.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,206
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğal öneri olarak sarımsak kullanabilirsin yağ için tecrübeye dayalı söylüyorum etkili siyah noktaları gidermek için tıbbi bir krem alabilirsiniz ama marka öneremeyeceğim. Eczaneye veya doktoruna başvurabilirsin.
Sarımsak sürmek istemiyorum. Altı üstü bakım kremi istiyorum reis, tıbbi bir şeyler olmasına gerek yok. Amazon'a girip sipariş vereceğim. Garnier marnier kullanıyor ya millet onlardan işte. En etkilisi hangisiyse ondan.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Krem tek başına bir işe yaramaz. İlk şart düzenli cilt temizliği. Artık jel mi uygun olur köpük mü sabun mu, onunla günde en az 1 defa 1-2 dakika boyunca yıkanmalı.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,206
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Krem tek başına bir işe yaramaz. İlk şart düzenli cilt temizliği. Artık jel mi uygun olur köpük mü sabun mu, onunla günde en az 1 defa 1-2 dakika boyunca yıkanmalı.
Suratımı yıkıyorum zaten. Ardından sürebileceğim bir krem önerisi istiyorum.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,206
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yüz temizliği için özelleşmiş ürünlerle.
Hiç değilse beyaz kalıp sabunla yıka yine de şampuanla yıkama hocam iyiliğin için diyorum.
Duşta suratımı yıkamam için hangi ürünü almamı önerirsin? Amazon'dan olursa daha iyi olur. Link atabilir misin?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,206
İsim
Abdullah Aydoğdu
Amazon'da var mı kontrol etmedim ama Sebamed'in temizleyicilerine bakabilirsin. Market ürünlerinden daha üst seviyedir.
Başka bir yerden link atabilir misin peki? Uygun fiyatlı olması da önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,264
Üyeler
166,349
Son üye
Lroxq
Top Bottom