Neler Yeni

Yüz bakım kremi önerisi

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,172
İsim
Abdullah Aydoğdu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Bu mu reis?
Aynen hatırladığım bu yalnız ilk etapta 1000 ml alma belki cildinle anlaşamaz falan elinde patlamasın 200 ml'liğin linkini atayım

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebamed'in sabunu da çok iyidir. Çok tecrübeli bir eczacı tanıdık bana önermişti ama yanak bölgem kuru olduğundan anlaşamadık. Siz yağlı ciltliyseniz mantıklı olabilir:

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,172
İsim
Abdullah Aydoğdu
Aynen hatırladığım bu yalnız ilk etapta 1000 ml alma belki cildinle anlaşamaz falan elinde patlamasın 200 ml'liğin linkini atayım

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebamed'in sabunu da çok iyidir. Çok tecrübeli bir eczacı tanıdık bana önermişti ama yanak bölgem kuru olduğundan anlaşamadık. Siz yağlı ciltliyseniz mantıklı olabilir:
Hocam surat ve vücut yazıyor sıvı olanda. Hem surat hem vücut için olan ürünler genelde sağlıksız olmuyorlar mı?
Katı sabunu sadece surat için kullanıyoruz değil mi? Vücuda dokundurmuyoruz yani. Cahilim de bu konularda.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam surat ve vücut yazıyor sıvı olanda. Hem surat hem vücut için olan ürünler genelde sağlıksız olmuyorlar mı?
Katı sabunu sadece surat için kullanıyoruz değil mi? Vücuda dokundurmuyoruz yani. Cahilim de bu konularda.
Sıkıntı olmaz hocam, o Nivea gibi markalar için geçerli, bu tür markalar body yazdıysa ikisinde de sorunsuz kullanılır. Vücut temizliği için pahalı kaçan bir ürün tabii ben kullanmazdım ama içeriğine bakınca yüz ve vücutta sorun çıkaracak içerikler yok.
Sabunu da vücut için kullanabilirsiniz de pahalıya gelir. Sadece yüzde kullanmak daha mantıklı.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,172
İsim
Abdullah Aydoğdu
Sabunu da vücut için kullanabilirsiniz de pahalıya gelir. Sadece yüzde kullanmak daha mantıklı.
Cahilliğimi bağışlayın da totomuza sürdüğümüz şeyi suratımıza sürmemiz çok hijyenik bir hareket olur mu ki?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Cahilliğimi bağışlayın da totomuza sürdüğümüz şeyi suratımıza sürmemiz çok hijyenik bir hareket olur mu ki?
Kil maskesi al hocam. Sürüyorsun 30 dk yüzde duruyor sonrasında kupkuru tertemiz yapıyor cildi.

Baya da gidiyor kendim de kullanıyorum. Altta farklı türleri de var uygun olanı seçip alabilirsin.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,172
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kil maskesi al hocam. Sürüyorsun 30 dk yüzde duruyor sonrasında kupkuru tertemiz yapıyor cildi.

Baya da gidiyor kendim de kullanıyorum.
reis 50 ml şey en fazla kaç kere kullanılabilir ki? 50 ml ürüne 88 TL verecek bütçem ne yazık ki yok.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
reis 50 ml şey en fazla kaç kere kullanılabilir ki? 50 ml ürüne 88 TL verecek bütçem ne yazık ki yok.
4-5 Defa kullandım çeyreğinin çeyreği bile gitmedi. İade etsem kullanıldığını anlamazlar o derece. Tahminimce 50 60 defa kullanılır. Zaten haftada 2 istersen 3 kere kullanman gerekiyor uzun süre gidiyor yani. Çok yoğun bir yapısı var bir tırnak kadar alsan bütün yanağını kaplar.

Edit: 50 60 dedim ama biraz fazla geldi şimdi kontrol ettim. Muhtemelen en az 25-30 defa kullanılır. Kullanmaya da bağlı tabii ben fazla sürüyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom