Evet. 5. ve 9. Sınıflar için başlıyor.Valla yanlışım olabilir sanırım cumhur başkanı açıklamış ne demiş bilmiyorum liseler de başlayacak sanırım siz biliyor musunuz?
Lanet olsun püh ben napıcam şimdi şehir dışıyımEvet. 5. ve 9. Sınıflar için başlıyor.
dostum sen yine iyisin 12 günde ben napayım şehir dışında diyorum bilgisayar aile alayı bölünecek mi şimdiBen 9.sınıfa gitmek okullar açılmak ben bu duruma sevinmek ve üzülmek
E-Evet.dostum sen yine iyisin 12 günde ben napayım şehir dışında diyorum bilgisayar aile alayı bölünecek mi şimdi
Ben anlıyordum ya lanetSıcacık Yatağımda derse girmek isteyen ben.
Geçmiş Olsun pansiyonda maskeyle gezeceksin galiba.Lanet olsun püh ben napıcam şimdi şehir dışıyım
Knk ne pansiyonu okul yurdunda boş yok ki küfür ettirecekler illa .Geçmiş Olsun pansiyonda maskeyle gezeceksin galiba.
1 vaka olduğuna inanıyordun mu? Bize gerçek rakamları söylemiyorlar. Hatırlarsanız yakın bir zamanda vaka sayısını hasta sayısı yaptılar yani anlaşılacağı üzere daha çok vaka var ama halka açıklanmıyor.Ben anlıyordum ya lanetla 1 vaka varken okulları kapattı bu kurul şimdi ne yapıyorlar anlamadım.
Knk bu mantıkla düşünürsen durum daha kötü la la neden başlıy inşallah başlamaz bilim kurulu burda familyanıza sesleniyorum napıyonuz la.1 vaka olduğuna inanıyordun mu? Bize gerçek rakamları söylemiyorlar. Hatırlarsanız yakın bir zamanda vaka sayısını hasta sayısı yaptılar yani anlaşılacağı üzere daha çok vaka var ama halka açıklanmıyor.