dostum öncelikle teşekkür ederim. maden suyunu dediğin gibi yapıyordum biraz bekletip peceteyle siliyodum doğru mu uygulama şeklim? marka tavsiyesi yapabilirsin zahmet olmazsa kral linkte atabilirsin nasıl istersenHocam öncelikle yüzüne çok fazla dokunmamaya çalış hatta mümkünse hiç dokunma. Yüz temizleme jelleri var onlardan alabilirsin istersen özelden veya buradan marka tavsiyesi yapabilirim. Yüz temizleme jeli kullandıktan sonra da marketten maden suyu alıyorsun 1 adet cam şişe al mümkünse pamuğa biraz dök yüzüne sür. Tek seferde tamamını kullanamazsın zaten onu sonra kapağını hafif geçir sonraki kullanımın için sakla. 4 - 5 gün yatmadan önce de yüzüne sür etkisini göreceksin.
Hocam Ziaja Manuka Akneli Cilt Arındırıcı Peeling ismi böyle geçiyor gratisten gratis kart ile indirimli alıyordum ben Peeling veya yüz temizleme jeli yazacaktım peeling yazmayı unutmuşum neyse. Ziaja ürünlerini tavsiye ederim gayet güzel ve yüzü çok fazla tahriş etmiyor. Maden suyunu istediğin gibi kullanabilirsin ama ürünlerden sonra özellikle maden suyu ve gül suyu ile yüzünü nemlendirmeni tavsiye ederim. Sivilcelerin kaynağı çok fazla yağlı yemek ve yüzüne dokunmaktan geçiyor benim de maalesef sivilceler başıma bela 23 yaşındayız hala başımıza bela. Yüzüme çok fazla elliyorum ve yağlı yiyecek yiyorum bu da tabii ki sivilce yapıyor. https://www.gratis.com/yuz-peeling-...neli-cilt-arindirici-peeling-75-ml-p-10270789 Bahsettiğim ürün bu Daha uygununu bulabilirsen farklı bir siteden al ama fiyatı gayet iyiymiş gratis kart açıp 108 TL ye alabilirsin bide en ucuzundan gül suyu yapıştır 150 160 TL ye tedavi olursun. Bir de tavsiyem C vitamini ve E vitamini içerikli ürünlere yönel ve takviye almak istersen al hem sağlığın için hem de cildin için çok iyi olur. Yazım hataları için kusura bakma yazma konusunda başarılı değilimdostum öncelikle teşekkür ederim. maden suyunu dediğin gibi yapıyordum biraz bekletip peceteyle siliyodum doğru mu uygulama şeklim? marka tavsiyesi yapabilirsin zahmet olmazsa kral linkte atabilirsin nasıl istersen
yok bro önemli değilHocam Ziaja Manuka Akneli Cilt Arındırıcı Peeling ismi böyle geçiyor gratisten gratis kart ile indirimli alıyordum ben Peeling veya yüz temizleme jeli yazacaktım peeling yazmayı unutmuşum neyse. Ziaja ürünlerini tavsiye ederim gayet güzel ve yüzü çok fazla tahriş etmiyor. Maden suyunu istediğin gibi kullanabilirsin ama ürünlerden sonra özellikle maden suyu ve gül suyu ile yüzünü nemlendirmeni tavsiye ederim. Sivilcelerin kaynağı çok fazla yağlı yemek ve yüzüne dokunmaktan geçiyor benim de maalesef sivilceler başıma bela 23 yaşındayız hala başımıza bela. Yüzüme çok fazla elliyorum ve yağlı yiyecek yiyorum bu da tabii ki sivilce yapıyor. https://www.gratis.com/yuz-peeling-...neli-cilt-arindirici-peeling-75-ml-p-10270789 Bahsettiğim ürün bu Daha uygununu bulabilirsen farklı bir siteden al ama fiyatı gayet iyiymiş gratis kart açıp 108 TL ye alabilirsin bide en ucuzundan gül suyu yapıştır 150 160 TL ye tedavi olursun. Bir de tavsiyem C vitamini ve E vitamini içerikli ürünlere yönel ve takviye almak istersen al hem sağlığın için hem de cildin için çok iyi olur. Yazım hataları için kusura bakma yazma konusunda başarılı değilim![]()
Ziajayı açıkcası ben de deneyene kadar bilmiyordum. İlk defa yüzüm için ürün almaya gratise gittiğimde Gratis personeli Hanım önermişti ve çok hoşuma gitti. Sonradan internette araştırdığımda da başarılı bir marka olduğunu görünce bağımlısı oldum. Nivea vs ürünlerini kullandığımda nedense ben beklediğim etkiyi alamıyorum hocam Sonuçta zincir satılan bir ürün. Ziajanın manuka serisinde özellikle koku harika temizleme jelinin benzeri kokuyu arıyorum hala.yok bro önemli değilaçıkçası attığın markayı çok duymamisitm ben niveadan falan temizleme jeli gibi bir şey almayı düşünüyodum ama kullandiysan memnunsan alabilirim dostum kullanıcı yorumları önemli tabii ki
Dostum yorumun ve önerilerin için teşekkürlerZiajayı açıkcası ben de deneyene kadar bilmiyordum. İlk defa yüzüm için ürün almaya gratise gittiğimde Gratis personeli Hanım önermişti ve çok hoşuma gitti. Sonradan internette araştırdığımda da başarılı bir marka olduğunu görünce bağımlısı oldum. Nivea vs ürünlerini kullandığımda nedense ben beklediğim etkiyi alamıyorum hocam Sonuçta zincir satılan bir ürün. Ziajanın manuka serisinde özellikle koku harika temizleme jelinin benzeri kokuyu arıyorum hala.
Nedemek hocam. Çok fazla marka sevmiyorum hocam özellikle toplumun çok fazla öne çıkardığı işte nivea garnier vs vs İçerikleri hoşuma gitmiyor çok fazla kimyasal ve içeriği kısılmış bir şekilde satıyorlar ve daha pahalıya. Çoğu ürünlerini denedim bu saydığım markaların ve benim vücudumda işe yaramadı. Ürünlerini tercih ederken içlerinde bitki özleri ( aloe vera, papatya vs gibi bunları detaylı konuşuruz ) + C vitamini, niasinamid, e vitamini, b3 vitamini + çinko vitamini - minerali var ise bence asıl tercih sebebin olsun çünkü asıl etken maddeler bunlar. ziajaya ek olarak bee beuthy, SO’BiO, Routine+, Petite Maison, Authoriderm ve himalaya markalarını da önerebilirim bunları indirimde gratisten veya farklı güzellik mağazalarından alabilirsin hangisinde ucuzsa onu alDostum yorumun ve önerilerin için teşekkürler. bildiğin sevdiğin başka marka varsa seçenek olması içinde atabilirsin dostum. veya yüz bakimi için doğal veya yapmam gereken bişey varsa dinlemek isterim senden
hocam valla çok teşekkür ederim bi sıkıntım veya bir sorum olursa özelden de danışabilir miyim size rahatsız olmayacaksanizNedemek hocam. Çok fazla marka sevmiyorum hocam özellikle toplumun çok fazla öne çıkardığı işte nivea garnier vs vs İçerikleri hoşuma gitmiyor çok fazla kimyasal ve içeriği kısılmış bir şekilde satıyorlar ve daha pahalıya. Çoğu ürünlerini denedim bu saydığım markaların ve benim vücudumda işe yaramadı. Ürünlerini tercih ederken içlerinde bitki özleri ( aloe vera, papatya vs gibi bunları detaylı konuşuruz ) + C vitamini, niasinamid, e vitamini, b3 vitamini + çinko vitamini - minerali var ise bence asıl tercih sebebin olsun çünkü asıl etken maddeler bunlar. ziajaya ek olarak bee beuthy, SO’BiO, Routine+, Petite Maison, Authoriderm ve himalaya markalarını da önerebilirim bunları indirimde gratisten veya farklı güzellik mağazalarından alabilirsin hangisinde ucuzsa onu alDoğal güzellik tavsiyelerim de maden suyuna ek olarak poşet çayı ve çeşitli çaylar yaptığında yüzüne çay poşetini atmadan önce sürebilirsin hem nemlenir hemde çayın özü yüzüne geçer özellikle seylan tarzı çay alıyorsan çay süzme sonrasında kalan yaprakları yüzüne sürebilirsin bizim Türk çayı gibi kıyılmış olmadığı için heryerin çay olmayacaktır. Ben seylan çayının arta kalan kısmını saçlarıma da sürüyorum iyi oluyor
Sakın ha asitli şeyleri yüzüne sürme limon karbonat bal diş macunu vs bunlar yüzünü daha da kötü yapacaktır. Ihlamur özellikle ıhlamur yaptığımda çaydanlığın veya cezvenin altında biraz bırakıyorum özellikle oradan pamuk veya elim ile yüzüme sürüyorum ıhlamurun çok faydasını gördüm. Salatalık yediğinde kabuğunu yüzüne sürebilirsin hem serinlik hissi hoşuna gider güzel oluyor. Her otun da suyunu yüzüne sürmeni tavsiye etmem ben yapıyorum ama tavsiye etmem
Ihlamur ve çayı tavsiye edebilirim özellikle yeşil çay.
hocam valla çok teşekkür ederim bi sıkıntım veya bir sorum olursa özelden de danışabilir miyim size rahatsız olmayacaksaniz
okudum hocsm tek tek dikkate alicsm önerilerinizi. gerekirse dertlerisirizde hocam sıkıntı yokNedemek hocam okuduysanız ve yarar bulursanız asıl ben Teşekkür ederim çevremdeki çoğu kişiye öneriyorum dinlemiyorlar. Bi sıkıntınız veya sohbet etmek için bile bana mesaj atabilirsiniz. Yalnız ve dertli bir insanım şu sıralar
![]()
Hahaha sağol hocam. Gariptir konuya benim dışımda kimse cevap yazmamış. Ve takip ettiğime göre belli konular hariç ( alışveriş vs ) diğer konularda aktiflik çok az ilginç.okudum hocsm tek tek dikkate alicsm önerilerinizi. gerekirse dertlerisirizde hocam sıkıntı yok![]()
öyle hocam saatte biraz geç ondandır belki. ek olarak bir soru aklıma geldi bu kil maskelerini çok öneriyorlar siz hiç denediniz mi hocam?Hahaha sağol hocam. Gariptir konuya benim dışımda kimse cevap yazmamış. Ve takip ettiğime göre belli konular hariç ( alışveriş vs ) diğer konularda aktiflik çok az ilginç.