Yüzüm, yanaklarım çöktü

flatbedd

80+
Reaksiyon skoru
7
Hızlı bir şekilde yaklaşık 10 kilo verdim. Gözümün altı yeni uyanmışlarınki gibi sarktı, uzunca bir çizgi var. Dudağım ile yanağımın birleştiği yerde de var. Tekrar kilo alsam düzelir mi? Bunun sebebi nedir? Geçmesine imkan var mı? Varsa ne yapmam gerek? Lütfen bilen birileri yardım etsin. Stresten, üzüntüden vs. de olabilir. Kız olayları felan da oldu

Son düzenleme:
Hızlı bir şekilde yaklaşık 10 kilo verdim. Gözümün altı yeni uyanmışlarınki gibi sarktı, uzunca bir çizgi var. Dudağım ile yanağımın birleştiği yerde de var. Tekrar kilo alsam düzelir mi? Bunun sebebi nedir? Geçmesine imkan var mı? Varsa ne yapmam gerek? Lütfen bilen birileri yardım etsin
Çok aşırı bişeyler yapmadıysan nedensiz bi kerede 10 kilo vermen normal değil.
Bence yüzünün çökmesinden önce niye kilo verdin diye araştır.

Çok aşırı bişeyler yapmadıysan nedensiz bi kerede 10 kilo vermen normal değil.
Bence yüzünün çökmesinden önce niye kilo verdin diye araştır.
stres, üzüntü ve zayıf olsam yakışıklılaşır mıyım diye meraktan felan olmuştur herhalde.

stres, üzüntü ve zayıf olsam yakışıklılaşır mıyım diye meraktan felan olmuştur herhalde.
Yok yaa aşırı kilolu değilsen formunu korumaya bak knk.
Tabi yüzün kiloluysa o ayrı konu. Ama stresi üzüntüyü fln kesersen düzelirsin eski haline

Yok yaa aşırı kilolu değilsen formunu korumaya bak knk.
Tabi yüzün kiloluysa o ayrı konu. Ama stresi üzüntüyü fln kesersen düzelirsin eski haline
kilo almaya çalışıyorum fakat alamıyorum. Oruç tuttuğum içindir umarım. Bu durumda kalmak istemiyorum. Orucu açtıktan sonra çok yemeye çalışıyorum balık yağı, protein tozu vs. kullandım. İyileşmesi için biraz süre mi vermem gerek acaba vücuduma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up

kilo almaya çalışıyorum fakat alamıyorum. Oruç tuttuğum içindir umarım. Bu durumda kalmak istemiyorum. Orucu açtıktan sonra çok yemeye çalışıyorum balık yağı, protein tozu vs. kullandım. İyileşmesi için biraz süre mi vermem gerek acaba vücuduma.

up
Aga benimde sorunum kilo alamamak. 180 boy. 60'a yakın bir kilodayım. Mecbur spora başlıyacam bayramdan sonra
Yaklaşık 4-5 ay gitmeyi planlıyorum. Yüzüm zayıf. dediğin gibi gözlerimin altı ve yüz çizgileri fln,
Biraz zaman ver knk

vallahi bi bilene danışmak lazım ben hep fazla kilodan şikayetçi oldum bunu bilemedim @shotpoter :D
ama bi kendine bi zaman ver yeni olan bi olay gibi bahsetmişsin bi bırak normal beslenme rutinine dön besini cok kısıp çok hırpaladıysan kendini de olur öyle bi normal beslenmene geç sporunu da fitness dan yavaşdan body bulide kaydır düzelir her şey koçero
kötü alışkanlığın olmadıgını varsayıyorum bak üzüme felan düştüysen oda yapar

up
Şuan boyun ve kilon nedir?

gguıkkkkkk

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,339
Üyeler
189,434