Yüzümdeki kemik gelişir mi

Reaksiyon skoru
30
Merhaba arkadaşlar benim yaşım 13 ve yüzüm az kemikli 4 ay sonra 14 olacağım o zamana kadar yüzümdeki kemikler gelişir mi 9. Sınıfım 14 15 yaş arası yüzüm değişir mi

Merhaba arkadaşlar benim yaşım 13 ve yüzüm az kemikli 4 ay sonra 14 olacağım o zamana kadar yüzümdeki kemikler gelişir mi 9. Sınıfım 14 15 yaş arası yüzüm değişir mi
18-20 yaşına kadar vücudun gelişir ama kendini başka bi insan olacan gibi bekleme sadece az daha kafa tasın büyür o kadar

Yuvarlak yüzlü olmayı istemiyorsan kilo ver kardeşim

Şu anda tam gelişme çağındasın reis, çocuksu yüzünü 18’e girince kaybedersin. Mesela benim kimliğim kaybolmuştu; almaya gittim, eski vesikalığı götürdüm. Fotoğraf 2 sene öncesine aitti, kabul etmediler. Gidip yeniden çektirdim

Zaten yuvarlak değil ki ince yanak boşluğum var ama çokta kemiklo değil yani şişman değilim yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kemikli olmasını istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk yüzüm ince ama yüzümdeki kemikler belirgin değil

21 yaşına kadar gelişiyorsun genetiği bağlı bir şey

Geri