Muhammet King
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Merhaba arkadaşlar benim yaşım 13 ve yüzüm az kemikli 4 ay sonra 14 olacağım o zamana kadar yüzümdeki kemikler gelişir mi 9. Sınıfım 14 15 yaş arası yüzüm değişir mi
18-20 yaşına kadar vücudun gelişir ama kendini başka bi insan olacan gibi bekleme sadece az daha kafa tasın büyür o kadarMerhaba arkadaşlar benim yaşım 13 ve yüzüm az kemikli 4 ay sonra 14 olacağım o zamana kadar yüzümdeki kemikler gelişir mi 9. Sınıfım 14 15 yaş arası yüzüm değişir mi
Şu anda tam gelişme çağındasın reis, çocuksu yüzünü 18’e girince kaybedersin. Mesela benim kimliğim kaybolmuştu; almaya gittim, eski vesikalığı götürdüm. Fotoğraf 2 sene öncesine aitti, kabul etmediler. Gidip yeniden çektirdimMerhaba arkadaşlar benim yaşım 13 ve yüzüm az kemikli 4 ay sonra 14 olacağım o zamana kadar yüzümdeki kemikler gelişir mi 9. Sınıfım 14 15 yaş arası yüzüm değişir mi
Zaten yuvarlak değil ki ince yanak boşluğum var ama çokta kemiklo değil yani şişman değilim yaniYuvarlak yüzlü olmayı istemiyorsan kilo ver kardeşim
Knk yüzüm ince ama yüzümdeki kemikler belirgin değilYuvarlak yüzlü olmayı istemiyorsan kilo ver kardeşim
21 yaşına kadar gelişiyorsun genetiği bağlı bir şeyMerhaba arkadaşlar benim yaşım 13 ve yüzüm az kemikli 4 ay sonra 14 olacağım o zamana kadar yüzümdeki kemikler gelişir mi 9. Sınıfım 14 15 yaş arası yüzüm değişir mi