Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Bunu yapmak istemiyordum. Cümlelerinize cevap vericem şimdi.Ben kimseye saldirmadim nasil
İnsanlarin maymundan geldigini ben degil bir inanci olmayan insanlardan duydugum seyler o kadar hakaret içeren bir paragraf ki bizemi
Hakaret ettigimi idda edip tonla hakaret etmekte iyiymiş siz hala anlamak istediginizi anlayin insanlar maymundan geliyor diyen darwini destekleyen insanlar degil mi?
Ben sizi müslüman olmayami zorladim yada su su diye hakaret mi ettim bizim ayette
Ben ne kimseyi ayristirdik nede kimseye hakaret ettim sizin laflarinizin cogu müslümanlara hakaret iceriyor sözler köşkü beni baglamiyor harfinden bile bahsetmedim sadece inanmayanlar icin akilsiz ayett geciyor yazdik istediginizi düsünün gercekler degismez istediğinize inanabilirsiniz yada istediginizi araştirabilirsiniz benden artik söz gecti ölmeden yada güneş batidam dogana kadar süreniz var ondan sonrasi inanciniz ve size bagli ve ayrica insanlar maymundan gelir lafini Darwinizmi savunanlar söylüyor ben degil.
İlk cümle bana karşı yazılmamış o yüzden net bir cevap vermem mantıksız ve saçma olur.
*İnsanlarin maymundan geldigini ben degil bir inanci olmayan insanlardan duydugum seyler
*İnsanların maymundan geldiğini siz değil inancı olmayan insanlardan DUYDUĞUNUZ ŞEYLER. Kulaktan dolma bilgiler ışığında yorum yaparsanız cahil durumuna düşersiniz.
"yaraticiya yok diyen birinine akilsiz denmesi gayet normal
"araştırmadan konuşan birisine cahil denmesi gayet normal
*insanlar maymundan geliyor diyen darwini destekleyen insanlar degil mi?
*Değil. Darwini destekleyen birisi maymundan gelmediğimizi açık bir şekilde bilir ve maymun ile insanın ayrımını yapabilir. Sizin dediğiniz kişiler hem inançsız hem saygısız hem de kara cahil insanlardır ve bunlar tamamıyla sağda solda farklı gorunmek için kendisini asimile eden kişilerdir. İnsanlar maymundan gelmez. Şempanzelerle ortak atayı paylaşırlar. Kısaca anlatmam gerekirse maymundan geldik diyen tipler pek saygı duyulması gereken tipler değildirler.
"sözler köşkü beni baglamiyor
"Burda ufak bir haklılık payınız var evet. İzlememiş olabilirsiz. Fakat ben orda zaten "gibi" kullanmışım. Onun gibi, benzeri, o değil anlamında kullanılan bir kelimedir. Bir daha okuyup anlamanızı istiyorum. Ayrıca duydum diyerek nerden oğrendiğinizi de gormüş olduk.
*sadece inanmayanlar icin akilsiz ayett geciyor yazdik istediginizi düsünün gercekler degismez | Hakaret ettigimi idda edip tonla hakaret etmekte iyiymiş
*Bu inanmayanlar için ya da dini İslam olmayanlar için dolaylı yoldan akılsız demektir buda hakarettir ve insanları ayrıştırır.
Şunu da ekleyim. Cümlelerinizde oldukça fazla yazım yanlışı var. Belki de anlatmak istediklerinizi bize yanlış aktarıyor ve yanlış anlaşılıyor olabilirsiniz. Ben yine iyi niyetimden dolayı daha da üstelemek istemiyorum. Ramazan ayını huzur içinde geçirmenizi diliyor ve oruç tutuyorsanız Allah kabul etsin diyip ayrılıyorum.