Neler Yeni

Z Kuşağına Laf Eden Adam!

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bu videodaki adam Z kuşağını (bizi) aşağılıyor. Aynı zamanda eğitim sisteminin kötü olmasını Z kuşağından biliyor :D Ve bizim zayıf olduğumuzu ve işe yaramaz birer çöp olduğumuzu söylüyor :D Neymiş efendim et yemiyormuşuz arkadaşın etin kilosundan haberi yok çünkü arkadaş Avusturya'da yaşıyor :D ve hadi gelin bakalım mantıklı cevabınız yok diyor adamın mantıklı cevaba cevabı yok :DSon olarak bu adam ağzıbozuğun teki. Bu arada video biraz eski bende yeni gördüm.

DaffyGraphic

80+ Silver
Uygunsuz dil
Bu videodaki adam Z kuşağını (bizi) aşağılıyor. Aynı zamanda eğitim sisteminin kötü olmasını Z kuşağından biliyor :D Ve bizim zayıf olduğumuzu ve işe yaramaz birer çöp olduğumuzu söylüyor :D Neymiş efendim et yemiyormuşuz arkadaşın etin kilosundan haberi yok çünkü arkadaş Avusturya'da yaşıyor :D ve hadi gelin bakalım mantıklı cevabınız yok diyor adamın mantıklı cevaba cevabı yok :DSon olarak bu adam ağzıbozuğun teki. Bu arada video biraz eski bende yeni gördüm.
videonun başını izleyip s***r diyip geçtim.(inş uyarı yemem) (videodaki adama dedim)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ne derse desin. ''Yav he he'' de geç.

2mApoo

80+ Silver
To LAF ATAN ADAM :

Sami Järvi

80+ Silver
babacım gel sen buraya valla niteliksiz küçüklerini kurtar de mi napcan oralarda vatan kahramanı ol de mi senin gibi karakterli adama bu yakısır gel kop gurbet diyarlardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
babacım gel sen buraya valla niteliksiz küçüklerini kurtar de mi napcan oralarda vatan kahramanı ol de mi senin gibi karakterli adama bu yakısır gel kop gurbet diyarlardan
Gel abim sen geeel zatenn jahreinde izledi bu adamı gelse gg olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,733
Üyeler
163,709
Son üye