Zalman 600w 80+ 6900xt kaldirir mi?

Anladim peki sizce psu+gpu upgrade mantikli mi yoksa vazgecip yillar sonra am5 e gecmek mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz 550w ile hangi parcalari kullaniyordunuz?

10600K ile 6900 XT kullanıyordum. 550'lilik yetmeyince değiştirdim artık.

Suanlik 1080p için düşünüyorum çünkü PC’de daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorum. 6800 xt mi almalıyım acaba?
1080p de 5600 6900xt ye yetmez vsr ıle acarsın 2kyı da 6900xt al hatta 9060 xt ye paran yetıyorsa ona da bakabılırsın

Ona da yetmez güç kaynağı eğer fiyatları makulse RX 6800 al buna yeter. Burada bence dikkat etmen gereken nokta şu: 1080p'da işlemci limitinden dolayı farkları kapanacak ekran kartlarının, üst modellere vereceğin ekstra ücret + güç kaynağına vereceğin masraf aradaki farka değer mi?
IMG_0937.webp

Cooler master psu calculatorda 456 watt çeker diyor riskli ama denemeye değer mi acaba çok kararsız kaldım

psu 600w ın tamamını verebiliyorsa kaldırabilir ama psuyu zorlar, ben aerocool 600w psu ile rx6900xt kullanmıştım 1ay falan, kart yüke bindiği zaman psu kükrüyordu resmen fanı fulluyordu ona rağmen çok ısınıyordu.
Kartın voltajını -20 verip birazda uv yaparsan bir süre idare edebilir ama bütçe varsa mutlaka 750w ve üstü kaliteli bir psu al.

psu 600w ın tamamını verebiliyorsa kaldırabilir ama psuyu zorlar, ben aerocool 600w psu ile rx6900xt kullanmıştım 1ay falan, kart yüke bindiği zaman psu kükrüyordu resmen fanı fulluyordu ona rağmen çok ısınıyordu.
Kartın voltajını -20 verip birazda uv yaparsan bir süre idare edebilir ama bütçe varsa mutlaka 750w ve üstü kaliteli bir psu al.
Hocam psu zalman megamax 600w 80plus. Ver 1 mi 2 mi tam bakamadım. Sizce idare eder mi?

Merhaba, sistemimde r5 5600 rx6700 ve zalman 600w 80+ psu var. Ekran kartimi ikinci el 6900xt alip yukseltmek istiyorum. Guc kaynagimi degistirmem gerekir mi?
çok eski degilse kullanırsın dostum bu kart sürekli 400 wat cekmeyecek önce bir test et baktın ses geliyor aşırı ısınıyor kullanma dene ama

imzamdaki psu ile asus tuf modelini kullanmıştım occt testinde psu zorlanmıştı ama oyun oynarken falan sorun çıkmamıştı. Siz işinizi garantiye alın en az 700w bütçe çıkarsa 750w/850w bir psu alın hocam

Hocam bir sorum daha olacak, sahibinden de 1-1.5k arasında fsp cannon 1300w psu var. Bunlardan birini almak riskli mi sizce?
Risk barındırıyor. Normalde 2. elden güç kaynağı alınır ama bu model rig kurmak için alınıyor dolayısıyla ömür konusu, kullandıkları ortam (nemli ortam çürütür güç kaynağını), üreticinin kripto para kazmak için kullanılacağını bilmesinden dolayı normalde olması gereken bazı bileşenleri kırpa ihtimali gibi birtakım riskler söz konusu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,295
Üyeler
192,676
Son üye
Lyrazed
Geri