ZAM KAPIDA (%10-20?)

peki 60 tane 5080 almak mı 20 tane 5090 almak mı
ciddi bir şekilde alasım geldi. ama elimden çıkartması zor olur mu araştırmak lazım
5080 ölü kart

nvdia da 5060ti 16 gb 5070ti 16 gb ve 5090 tutuyor gerisi çok satmıyor adam gibi zaten fiyat düşüşlerinden anlayabilrisiniz 5060ti 16 gb a hiç adam gibi indirim yapılmadı ama 5070 de sürekli indirim yiyior

kripto piyasasini kaciran ensarin son kurtulus yollarini denemesi adli serimizde ensarin nasil akil sagligini kaybettigine bakacagiz
reis kripto ile işim hiç olmadı.
hergün borsa takip edecek kadarda boş zamanım yok.
o yüzden bana takip etmeye gerek duymayacağım bir şey lazımdı.
ekran kartları hem çok pahalı değil hemde kısa sürede kar ettirecek gibi durduğu için ilgimi çekti

ekran kartları hem çok pahalı değil hemde kısa sürede kar ettirecek gibi durduğu için ilgimi çekti
saka yapiyorum hocam yanlis anlama tarafinla dalga gecilecek gibi yazdim biraz fakat isin makarasindayim onun disinda 5080 alsan fena olmaz bende de 5070 var takasa gireriz ustune nakit eklerim iki tarafta mutlu ayrilir gibi :D

ekran kartındaki en büyük sorun aldıgın zaman aldıgın gün garantini alehine işlemesi ve yasal iade sürenin iptal olması yani kapalı kutu tutacagınız için sorun oldugunda yasal iade süresini bertaraf etmiş oluyorsun

Ram fiyatları yükselecek diye video attığında neredeyse 1-2 gün içinde tüm satıcılar 2 ye katlamıştı fiyatları. Bu tarz içerikleri hiç sevmiyorum satıcıları uyandırıyorlar.

ekran kartındaki en büyük sorun aldıgın zaman aldıgın gün garantini alehine işlemesi ve yasal iade sürenin iptal olması yani kapalı kutu tutacagınız için sorun oldugunda yasal iade süresini bertaraf etmiş oluyorsun
riske almaya değmez diyorsun yani

riske almaya değmez diyorsun yani
şu şekilde deger eger elinde kartı test edeceginiz bir makina varsa kartın testlerini yapıp kutusuna kaldırabilir ve garantiden çok yemeden elden çıkarırsan ki kartlara zam aralık ocak ayı işaret ediliyor kar yapabilrisin

şu şekilde deger eger elinde kartı test edeceginiz bir makina varsa kartın testlerini yapıp kutusuna kaldırabilir ve garantiden çok yemeden elden çıkarırsan ki kartlara zam aralık ocak ayı işaret ediliyor kar yapabilrisin
hocam daha önce masaüstü sistemin kapağını bile açmadım desem yeridir.
testlerini falanda çok iyi yapabileceğimi düşünmüyorum.
ben kapalı kutu stoklamayı düşündüm ama galiba öyle olmuyor bu iş.
ben çiftçiyim aga bunlar meşakkatli işler gibi duruyor.
ben ota bakıyom ot bana bakıyor yetiyo :D

Asgari ücret güncellendiğinde RAM krizi hala artış trendinde olursa orta-üst düzey PC toplama hevesimizi PC toplama simülasyonu oyunlarında gideririz artık. Maddi durumumda bir sıkıntı olmamasına rağmen gidip 20-25K'ya 32 GB RAM almam, saçmalık resmen. Başka hobilere yönelme vakti geliyor anlaşılan :D PC toplama işini 2026'ya bırakanlara bol şans
Simulasyon oyunları çok ram istiyor oynayamaz millet :ROFLMAO:

Maalesef bir oyun zevki var insanların onları da her sene zora sokuyorlar. Sistemi olmayanın Allah yardımcısı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,654
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri