Neler Yeni

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Biliyorum konuyu yanlış yere açtım ancak benim bu bilginin doğru olup olmadığını öğrenmem gerekiyor.
Bildiğimiz üzere uzayda karanlık madde var ve benzer olarak solucan deliği var. Bu iki enerji kaynağına insan bedeni dayanamaz. Dayanmış olsaydı 5. boyuta geçmiş olurduk.
Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Eğer o karanlık maddeyi bir şekilde hapis edebilirsek (küçük bir parça) zaman makinesini geliştirebiliriz. 10 saniyede 1 yıl zamanı ileriye sarıp dünyadaki olacak olan olaylardan haberdar olabiliriz. Bu dediğimi gerçekleştirecek teknoloji şuan yok ama belki insanlara fikir getirebilir. Ben inanıyorum zaman makinesi üretilecek. Aynı zamanda astral seyahate de inanıyorum.
@Abdullah Hacıgül sizin yorumunuzu istiyorum. Görülmesi için bilerek yanlış yere konu açtığını tekrar belirtmekte fayda var.
Acaba Neden kuranda bahsedilmedi.
belkide bahsedildi ?
solucan deliklerine inanırım ve baya komplo duydum.
kara deliklerde aynı şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Geriye gitmek bence kesinlikle imkansız ve mantıksız, çok klişe olacak ama;

Gidip babanı öldürsen hiç doğmayacak mısın?

Peki ya hiç doğmadıysan babanı nasıl öldürdün?

Geçmişe gidip babanı öldürmek için önce doğman gerek ama bir gün geçmişe gidip babanı öldüreceksen zaten baştan doğmamışsındır, bu yüzden gidip de babanı öldüremezsin çünkü sen yoksun 😁

Ya da babanı öldürdüğün anda yok olursun 😁

Geçmişte yaşanmış en ufak olayı dahi değiştirmek kelebek etkisiyle günümüzde çok büyük felaketlere ya da değişikliklere yol açabilir, o değişiklikler de zaman makinesinin hiç icat edilmemiş olmasına sebep olabilir, zaman Makinesi hiç icat edilmediyse geçmişe nasıl gideceksin?

Paradoks paradoks paradoks.
Babanı öldürürsen alternatif bir evrene geçersin zaten zaman makinesi olursa paralel evrenlerde kabul edilir bence

KirliKill

80+ Silver
Biliyorum konuyu yanlış yere açtım ancak benim bu bilginin doğru olup olmadığını öğrenmem gerekiyor.
Bildiğimiz üzere uzayda karanlık madde var ve benzer olarak solucan deliği var. Bu iki enerji kaynağına insan bedeni dayanamaz. Dayanmış olsaydı 5. boyuta geçmiş olurduk.
Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Eğer o karanlık maddeyi bir şekilde hapis edebilirsek (küçük bir parça) zaman makinesini geliştirebiliriz. 10 saniyede 1 yıl zamanı ileriye sarıp dünyadaki olacak olan olaylardan haberdar olabiliriz. Bu dediğimi gerçekleştirecek teknoloji şuan yok ama belki insanlara fikir getirebilir. Ben inanıyorum zaman makinesi üretilecek. Aynı zamanda astral seyahate de inanıyorum.
@Abdullah Hacıgül sizin yorumunuzu istiyorum. Görülmesi için bilerek yanlış yere konu açtığını tekrar belirtmekte fayda var.
bime ne zaman gelir ?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Zaman makinesi var zaten. Kuranda bile bahsediliyor.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Zamanı bükmek için kütlesiz olmak gerekir ondan dolayı imkansız gibi çünkü istediğin yere direk gitmek için kütle çekimini sonsuza yakın bir seviyeye çıkarmalısın kütlen olduğu sürece buna dayanmak imkansıza yakın olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaman makinesi var zaten. Kuranda bile bahsediliyor.
Cem yılmaz
Sjcnfnmg zndnfjx
Ama herkes inanmıyor ya somut bir örnek var mı bu

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
İleriyede geriyede gidilemez eğer olurda böyle bir şey olursa bu zaman makinesi tarzında bir şey olmaz giden kişi çok zamanı az zamanda görebilir en fazla bu olabilir geriye gidilirse kelebek etkisi olacağından geleceğide çok fazla şekilde etkiler bu yüzden imkansızdır ileriside aynı şekilde geriyi etkileceğinden bu daha da imkansızdır

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
allah allah.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Yakıtı bor olmasa hatırım kalır...
Knk borun yakıta dönüşmesi hakkında videolar var böyle bir şey mümkün ama şu an imkansız çünkü boru bir tel yakıt olarak kullanılamıyor bu birinci sebep 2. Bunu yapan üniversiteler var 2 yakıt olmasına rağmen 10 km hızla gidiyor ben böyle biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,376
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow