Alfha13
80+ Silver
Öyle değil. Bu yeni bir olay değil. Bununla ilgili bir sürü program yapıldı, araştırma yapıldı. Nisan'dan önce.Konu 8 Nisan'ın yalnız
Öyle değil. Bu yeni bir olay değil. Bununla ilgili bir sürü program yapıldı, araştırma yapıldı. Nisan'dan önce.Konu 8 Nisan'ın yalnız
geçmişe gidip babanı öldür sonra sen doğma falan gibi şeyler saçmalık bu arada zaman o şekilde işlemiyor bunun hakkında bir çok şey vardıGeriye gitmek bence kesinlikle imkansız ve mantıksız, çok klişe olacak ama;
Gidip babanı öldürsen hiç doğmayacak mısın?
Peki ya hiç doğmadıysan babanı nasıl öldürdün?
Geçmişe gidip babanı öldürmek için önce doğman gerek ama bir gün geçmişe gidip babanı öldüreceksen zaten baştan doğmamışsındır, bu yüzden gidip de babanı öldüremezsin çünkü sen yoksun
Ya da babanı öldürdüğün anda yok olursun
Geçmişte yaşanmış en ufak olayı dahi değiştirmek kelebek etkisiyle günümüzde çok büyük felaketlere ya da değişikliklere yol açabilir, o değişiklikler de zaman makinesinin hiç icat edilmemiş olmasına sebep olabilir, zaman Makinesi hiç icat edilmediyse geçmişe nasıl gideceksin?
Paradoks paradoks paradoks.
Sen zaman makinesi bul ben borla çalışanını yaparım.Onu anladım zaten ama böyle bir şeye şu an kalkışılsa imkansız olduğundan bahsettim
Olduki zaman yolculuğu yaptın geçmişe gittin babanın yanına geldiğin zaman senin geçmişin oluyor bu sefer o konu öle işlenmiyor Genelde böyle anlatılır.geçmişe gidip babanı öldür sonra sen doğma falan gibi şeyler saçmalık bu arada zaman o şekilde işlemiyor bunun hakkında bir çok şey vardı
en basitinden açın endgame izleyin tony konuşup anlatsınOlduki zaman yolculuğu yaptın geçmişe gittin babanın yanına geldiğin zaman senin geçmişin oluyor bu sefer o konu öle işlenmiyor Genelde böyle anlatılır.
Yeni olmadığını bende biliyorum ama arkadaşın konuyu açması yeterÖyle değil. Bu yeni bir olay değil. Bununla ilgili bir sürü program yapıldı, araştırma yapıldı. Nisan'dan önce.
Işık hızı, ışığı ışıkla kırarak aşıldı bileVe zamanda cidden yolculuk yapılabilecek bir çok şey var ama ilk iş ışık hızına ulaşabilmek.Işık hızına ulaşılabilirse bir tren ile ışık hızında veya daha fazla hızla gidilirse 1 hafta sonra 100 yıl geçmiş oluyor sanırım böyleydi.Dediğim gibi ışık hızına ulaşmak lazım önemli olan o.