Neler Yeni

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Knk borun yakıta dönüşmesi hakkında videolar var böyle bir şey mümkün ama şu an imkansız çünkü boru bir tel yakıt olarak kullanılamıyor bu birinci sebep 2. Bunu yapan üniversiteler var 2 yakıt olmasına rağmen 10 km hızla gidiyor ben böyle biliyorum
Hocam zaman makinesini icat ettik de borla çalışanını yapmak kaldı.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Biliyorum konuyu yanlış yere açtım ancak benim bu bilginin doğru olup olmadığını öğrenmem gerekiyor.
Bildiğimiz üzere uzayda karanlık madde var ve benzer olarak solucan deliği var. Bu iki enerji kaynağına insan bedeni dayanamaz. Dayanmış olsaydı 5. boyuta geçmiş olurduk.
Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Eğer o karanlık maddeyi bir şekilde hapis edebilirsek (küçük bir parça) zaman makinesini geliştirebiliriz. 10 saniyede 1 yıl zamanı ileriye sarıp dünyadaki olacak olan olaylardan haberdar olabiliriz. Bu dediğimi gerçekleştirecek teknoloji şuan yok ama belki insanlara fikir getirebilir. Ben inanıyorum zaman makinesi üretilecek. Aynı zamanda astral seyahate de inanıyorum.
@Abdullah Hacıgül sizin yorumunuzu istiyorum. Görülmesi için bilerek yanlış yere konu açtığını tekrar belirtmekte fayda var.
zamanı şuan şekillendirdiğimiz için ileriye gitmenin gerçekleşebileceğini pek sanmıyorum ama geriye mümkün olabilir

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Biliyorum konuyu yanlış yere açtım ancak benim bu bilginin doğru olup olmadığını öğrenmem gerekiyor.
Bildiğimiz üzere uzayda karanlık madde var ve benzer olarak solucan deliği var. Bu iki enerji kaynağına insan bedeni dayanamaz. Dayanmış olsaydı 5. boyuta geçmiş olurduk.
Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Eğer o karanlık maddeyi bir şekilde hapis edebilirsek (küçük bir parça) zaman makinesini geliştirebiliriz. 10 saniyede 1 yıl zamanı ileriye sarıp dünyadaki olacak olan olaylardan haberdar olabiliriz. Bu dediğimi gerçekleştirecek teknoloji şuan yok ama belki insanlara fikir getirebilir. Ben inanıyorum zaman makinesi üretilecek. Aynı zamanda astral seyahate de inanıyorum.
@Abdullah Hacıgül sizin yorumunuzu istiyorum. Görülmesi için bilerek yanlış yere konu açtığını tekrar belirtmekte fayda var.
1-Solucan deliği bildiğim kadarı ile halen bir teıori.
Ayrıca bence sadece geçmişe gidilebilinilir.
Çünkü geçmişe gitmek demek zamanı geriye almak değil aksine senin atomlarını alıp kalan her atomun eski haline dönmesidir.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Ben gelecekten geliyorum , @Emydn10 Bursaspor 23/24 sezonunda Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Oldu 🏆 🐊💚

Alfha13

80+ Silver
Günaydın:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Eğer olursa kaos ortamı olabilir

Atyxah

80+ Silver
Stephan hawking miydi eninstein miydi bilmiyorum ama ikisinden biriydi galiba

Bir parti yapıyor ve kimseye söylemiyor davetiye vermiyor ama bu partiyi zaman yolcuları için yapıyor ve parti bittikten sonraki gün davetiyeleri veriyor ki bunu şu anda bile herkes bildiğine göre eğer zaman yolcusu olsaydı orda o zaman partinin olacağını bilip giderdi ve böylece zaman makinasının hiçbir zaman icat edilmeyeceği kanıtlanmış oldu

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram