no-name
80+ Silver
Son düzenleme:
bitiyo ben 5 kot eklemiştim biri bitti 4 tane aldım40dkdır bakıyorum stoğu biten ürün görmedim. Bazı ürünlerin zaten bedenleri yoktu onlar bitmiş gibi algılanmasın.
Suni deri ceket vardı PB de bitti aga.40dkdır bakıyorum stoğu biten ürün görmedim. Bazı ürünlerin zaten bedenleri yoktu onlar bitmiş gibi algılanmasın.
İndirimin son günlerine doğru %70'e kadar çıkıyor ama çok az üründe oluyor ve stok sıkıntısı oluyor.%50 indirim üstünde ürünler var mı
akşam 11 e kadar Zara'da stoklar biter mi?İndirimin son günlerine doğru %70'e kadar çıkıyor ama çok az üründe oluyor ve stok sıkıntısı oluyor.
Bilmiyorum alacağın ürün çok giden bir ürünse tükenebilir. Sürekli takip et tükense de illa ki stok eklenir.akşam 11 e kadar Zara'da stoklar biter mi?
Sağlık olsunSuni deri ceket vardı PB de bitti aga.
En çok koyan da bizim burda indirimini beklediğimiz pahalı ve kaliteli olarak nitelendirdiğimiz markaların gelişmiş ülkelerde asgari ücretli çalışanlar için çok kolay erişilebilir olması. Adam deri ceket bitti diyor üzüldüm. Umarım tekrar gelir.Zara mı? Ekonomi süper, millet Zara'dan giyiniyor.
Bu iktidardan önce çuvaldan elbise yapıyorlardı. (!)
en alttaki ne kadardı bence en güzeli oAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce hangisi internet sitesi kapalı olduğu için fotograf atmak zorunda kaldım
3 güzelAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce hangisi internet sitesi kapalı olduğu için fotograf atmak zorunda kaldım
Hatırlamıyorumen alttaki ne kadardı bence en güzeli o