Metaxa
80+ Bronze
Dahası
Evet, oluyor.Arkadaşlar yarın mağazadan alacağım da muhtemelen, kredi kredi kartına taksit oluyormu onu sorayım dedim
Evet, oluyor.Arkadaşlar yarın mağazadan alacağım da muhtemelen, kredi kredi kartına taksit oluyormu onu sorayım dedim
Tamamdir hocam teşekkürlerEvet, oluyor.
EvetArkadaşlar magaza ile internetteki fiyatı ayni değil mi?
Etmiyorrahatsız
Bugün gittim mağazadan teslim aldım. M beden tam oturdu üzerime iade etmeme gerek kalmadı.Boy 1.82- Kilo: 89. Medium olan bedeni aldım. Mağaza teslim olarak aldım baktım beğenmedim hemen mağazada iade ederim diye düşündüm. Büyük ihtimalle beğenirim. Teslim aldığımda fotoğraf paylaşırım. Hep beraber bu montu alanlar Üsküdar sahilde buluşalım
Paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler. Bu zamanda bu fiyata zaradan mont buldun mu kaçırmayacaksın.
Alıntıyı görüntüle
Kanka boy kilon ne, mont güzel ama xl bol gelmesinXL modeli stok gelmiş acaba alsam mı 3 taksitle beyler?
1.90 boy 105 kiloKanka boy kilon ne, mont güzel ama xl bol gelmesin
Kanka 183 94 kiloyum L aldım. Mağazada bulmanın sevinciyle aldım, ama şimdi büyük geldiğini düşünmeye başladım, benden büyük boy kilosu olup m alanlar bile vardı forumdan galiba, bence L alsan daha iyi olur diye düşünüyorum.1.90 boy 105 kilo
beden ne senin başkanXL modeli stok gelmiş acaba alsam mı 3 taksitle beyler?