kesinlikle m belkide s falan almalısınBoy 185 kilo 87 l alarak hata mı yaptım sence
Valla ürün çöp oldu. Maximum kampanyası vardı taksitli aldım. İade diye uğraşmamaktan gelince bir akrabaya hediye edicem galiba.kesinlikle m belkide s falan almalısın
ben bir adette m beden sipariş verdim denemek için. eğer istersen yurtiçi kargoyla karşı ödemeli gönderebilirim gelince yoksa iade vereceğimValla ürün çöp oldu. Maximum kampanyası vardı taksitli aldım. İade diye uğraşmamaktan gelince bir akrabaya hediye edicem galiba.
Ben alim sizden hocamValla ürün çöp oldu. Maximum kampanyası vardı taksitli aldım. İade diye uğraşmamaktan gelince bir akrabaya hediye edicem galiba.
https://www.zara.com/tr/tr/blok-renkli-su-gecirmez-ceket-p06985307.html?v1=196179917&v2=2113014 hala duruyor indirimArkadaslar 1400 TL’den 800 TL’ye dusmus. İhtiyaci olan kacirmasin. Ben 1 ay once alacaktim fiyattan dolayi almamistim.
Simdi 600 TL indirim olmus.
Bugun magazadan aldim cok guzel tavsiye ederim.
Bayağı bir kalın kesinlikle sıcak tutuyor, mağazadan görüp aldım ben.sıcak tutarmı beyler
Hocam ürün bana bu hafta içi gelecek çok yüksek ihtimalle. Bana geldiğinde olmazsa size yazayim eğer ürünü iadeye vermediyseniz sizde alayım olur mu?ben bir adette m beden sipariş verdim denemek için. eğer istersen yurtiçi kargoyla karşı ödemeli gönderebilirim gelince yoksa iade vereceğim
Hocam ürün bana daha gelmedi gelince deneyeceğim çok büyükse size yollayabilirim.Ben alim sizden hocam
Alınır mı peki?800 TL.
Magazadada mi ayni fiyat 800tl ve kalitesi iyi mi gercektenbende dün mağazadan aldım .kalın ve sıcak tutuyor.
Beden değiştirme iadesi olmuyor galiba internet üzerinden.Yoksa ben mi bulamadım?799 try ama stok bitmiş gözüküyor takip edin gelebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam‚ iade bugün hesaba geçti.
Zara değişim yapmıyor iade edip yenisini alman gerek.Beden değiştirme iadesi olmuyor galiba internet üzerinden.Yoksa ben mi bulamadım?