Neler Yeni

Zenci Kelimesi Irkçı Falan Değil

Avolay

80+ Gold
Teşekkür ederim. 🤗
Bu konudaki tüm arkadaşlara itafen söylüyorum hepiniz trendlerşn etkisinde kalmadan mantıklı düşünebilen insanlarsınız , yaşlarınızı merak ettim ? Uygun gören söyleyebilir mi? 15im ben :3

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Bu konudaki tüm arkadaşlara itafen söylüyorum hepiniz trendlerşn etkisinde kalmadan mantıklı düşünebilen insanlarsınız , yaşlarınızı merak ettim ? Uygun gören söyleyebilir mi? 15im ben :3
20 yaşındayım.

Avolay

80+ Gold
20 yaşındayım.
Sınıfımda linç yedim 14-5 yaş ergen ordusu tarafından :D bir şeyi bilmeden hakkında fikir belirtme ya da saygısızlık yapma konusunda çok iyi yaşıtlarım bir de ülkenin en iyi 20 lisesinden biri bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 yaşındayım.
20 yaşına geldiğimde senin gibi arkadaşlarım olur umarım daha çok tartışmanın yürüdüğü kız banai ırkçı kelime kullanıyorsun diyip cahil damgası vurdu :D belgelerle konuşunca ben cevap vermiyorum zaten uzatma pekiye çevirdi . Bir kız neden bunu yapar? Sen daha iyi bilirsin abla

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
belgelerle konuşunca ben cevap vermiyorum zaten uzatma pekiye çevirdi . Bir kız neden bunu yapar? Sen daha iyi bilirsin abla
Cevap bulamamıştır. Kendine yediremediği için ve haklı çıkmak için de "Uzatma, peki." gibi laflar kullanmıştır.

Avolay

80+ Gold
Cevap bulamamıştır. Kendine yediremediği için ve haklı çıkmak için de "Uzatma, peki." gibi laflar kullanmıştır.
Uzatan ben olduğum için haksız gözüküyorum vu durumda :) Çok küfür saydım içimden aşırı kanser

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Uzatan ben olduğum için haksız gözüküyorum vu durumda :) Çok küfür saydım içimden aşırı kanser
"1 delille 40 alimi yendim. 40 delille 1 cahili yenemedim." diye bir laf vardır. Çok takma o yüzden.

Avolay

80+ Gold
Biliyorum abla sağ ol , insanı kendi neslinden nefret ettirdiler :) İyi geceler 3060a dikkat et .d

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

Avolay