Neler Yeni

Zenci Kelimesi Irkçı Falan Değil

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kişisel görüş ama dostum farklılıklara farklı kelimeler kullanmak bana yanlış geliyor. Örneğin sen sarışın bir kadın gördüğünde sarışın, kumral gördüğünde kumral diyor musun? Muhtemelen hayır. Bence zenci kelimeside pek hoş değil.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bana göre zenci de siyahi de ırkçılık hepimiz insanız!

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bana farketmez yeterki siyah tenli arkadaşlar beni kovalayıp dövmesin yeter

Son düzenleme:

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
Bu arada nigga kelimesini zenciler las vegas sokaklarinda kendilerine de diyolar bisey yok bunda

Satashke

80+ Bronze
Bence de ırkçılık içeren bir şey değil fakat bizim ülkemizde değil. Abd de herhangi bir beyaz bir zenciye Nigga derse , tanrı o beyaza acısın. ( zenciler kendi aralarında söylerken hiç sorun olmaz nedense )

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu arada nigga kelimesini zenciler las vegas sokaklarinda kendilerine de diyolar bisey yok bunda
Siyahiler kendi aralarında söyleyebilir, serbest yani. Ama tanımadıkları biri söylerse olay çıkar, ya seninde siyahi olman lazım, yada çok yakın dostları olman lazım.

Son düzenleme:

Avolay

80+ Gold
Kendi aralarında şaka için o sen kullan bi napıyorlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence de ırkçılık içeren bir şey değil fakat bizim ülkemizde değil. Abd de herhangi bir beyaz bir zenciye Nigga derse , tanrı o beyaza acısın. ( zenciler kendi aralarında söylerken hiç sorun olmaz nedense )
Son senelerin en boş duyarı işte :D dublajlar yüzünden "Lanet olası zenci" diye çevirdiler hep niggayı ancak ortada TDK varken ortada birkaç sene önce kimsenin sallamadığı rastgele ikisinden birini kullandığı gerçeği varken mabaddan gelme bilgiyle zenci ırkçı diyorlar

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Her insan çikolatadır. ✌️
cikolata.jpeg

Avolay

80+ Gold

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Zenci eşit değildir Nigga, ve katılıyorum black people(siyahiler) ne la; bu kelime bence çok daha kötü (nigga ile kıyaslamıyorum, zenci ile kıyaslıyorum). Özel konular dışında insan dışında başka bir şey demeye gerek yok zaten. İnsan işte, açık net.

Avolay

80+ Gold
Zenci eşit değildir Nigga, ve katılıyorum black people(siyahiler) ne la; bu kelime bence çok daha kötü (nigga ile kıyaslamıyorum, zenci ile kıyaslıyorum). Özel konular dışında insan dışında başka bir şey demeye gerek yok zaten. İnsan işte, açık net.
Hayır eşittir son birkaç sene yanlış bilinen kişiler tarafından duyarı kasıldı diye anlamı değişmeyecek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom