Nasıl yani dönmez derken uymaz diyorsunuz yani ona göre iptal edeyim cunku mikrofon gelene kadar iade sureci dolmus olur daha elimde degilTam emin olamadım ama uyarsa da mikrofon sana doğru dönmez tam emin olamadım valla hocam
Nasıl yani dönmez derken uymaz diyorsunuz yani ona göre iptal edeyim cunku mikrofon gelene kadar iade sureci dolmus olur daha elimde degilTam emin olamadım ama uyarsa da mikrofon sana doğru dönmez tam emin olamadım valla hocam
Hocam mikrofon’da detaylı göremedim incelemedi vs varsa bakmanızı tavsiye ederim emin olamadığım içim bir şey diyemiyorum ama uyma ihtimali de var zaten 100-150 TL vermişsiniz hiç bi zararı olmazNasıl yani dönmez derken uymaz diyorsunuz yani ona göre iptal edeyim cunku mikrofon gelene kadar iade sureci dolmus olur daha elimde degil
olsun hocam yine de cope gitmesin para baska bisi alirizHocam mikrofon’da detaylı göremedim incelemedi vs varsa bakmanızı tavsiye ederim emin olamadığım içim bir şey diyemiyorum ama uyma ihtimali de var zaten 100-150 TL vermişsiniz hiç bi zararı olmaz
Hocam mikrofon’da detaylı göremedim incelemedi vs varsa bakmanızı tavsiye ederim emin olamadığım içim bir şey diyemiyorum ama uyma ihtimali de var zaten 100-150 TL vermişsiniz hiç bi zararı olmaz
linkini atar mısın hocam standlı olanın bu mu hocam ? Bu mu hocam https://a.aliexpress.com/_onbzcJ6 başka ayrı olarak satın alamaz mıyız bu tripodu?ben o mikrofon kendi standlı olanı 600tl almıştım salı gün ürün elimde olursa görsel atarım
hocam sondaki siyahi abinin standı takarken mikrofunun vidasını söküyo o vidayı ve benim attığım görseldeki o vidayı söküp milrofonu takıyonolsun hocam yine de cope gitmesin para baska bisi aliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sagol reis yapılıyorsa sıkıntı yokhocam sondaki siyahi abinin standı takarken mikrofunun vidasını söküyo o vidayı ve benim attığım görseldeki o vidayı söküp milrofonu takıyon
Yayında mi kullanacaksiniz mikrofonHyperX Quadcast uyumlu değil mi sipariş ettim de Alıntıyı görüntüle