evet.Yayında mi kullanacaksiniz mikrofon
evet.Yayında mi kullanacaksiniz mikrofon
uyumludur mikrofonun üstündeki vidayı çıkartıp standa takcaksınız@mmiracy hocam https://www.akakce.com/profesyonel-...i-bilgisayar-mikrofonu-fiyati,1605214719.html bu mikrofonla uyumlu mudur
keşke mikrofonum gelsede 15 temmuz yüzünden ptt kapalıymış bugün gelirse atarım kurulumunuArkdaşlar alanlar bi foto atabilir mi ? Kurulum ile
uyumludur hocam alın isterseniz inceleme videosunu atimYarın elime ulaşır herhalde, Fifine A9 için aldım umarım uyar.
uyumludur başka biriside bu konudan standı almıştı uyumlu çıktıHyperX Quadcast uyumlu değil mi sipariş ettim de Alıntıyı görüntüle
Mikrofon vardı zaten hocam, standı Cuma günü almıştım 1 saat önce falan geçti elime uyumluymuş kurdum kullanıyorum.uyumludur hocam alın isterseniz inceleme videosunu atim
Yok artık bu zeka bu foruma fazlaMikrofon standı olarak değil de bardak tutacağı olarak kullanılabilir mi acaba?
tesekkurler siparis ettimuyumludur mikrofonun üstündeki vidayı çıkartıp standa takcaksınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
keşke mikrofonum gelsede 15 temmuz yüzünden ptt kapalıymış bugün gelirse atarım kurulumunu
uyumludur hocam alın isterseniz inceleme videosunu atim
uyumludur başka biriside bu konudan standı almıştı uyumlu çıktı