Neler Yeni

Zio Koltuk Süngeri Çok Sert

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Hawk fab denedim kötüydü, Hawk Future denemedim ama güzele benziyor.
Fab'ı bilmem, denemedim de. Ama Future çok iyi. Mağaza desteği de Zio'dan kat kat daha iyidir. Mesela siz sorununuzu yazınca ürün satmaya çalışmışlar, benim koltuğumun sağ plastiği kırılmıştı ve sırt yastığımın yazısı 3mm yamuktu. Yazdım bana aynı gün kargoladılar bende sorunlu ürünleri onlara gönderdim. Eğer yeni koltuk alacaksanız öneririm.

7171132

80+ Bronze
Fab'ı bilmem, denemedim de. Ama Future çok iyi. Mağaza desteği de Zio'dan kat kat daha iyidir. Mesela siz sorununuzu yazınca ürün satmaya çalışmışlar, benim koltuğumun sağ plastiği kırılmıştı ve sırt yastığımın yazısı 3mm yamuktu. Yazdım bana aynı gün kargoladılar bende sorunlu ürünleri onlara gönderdim. Eğer yeni koltuk alacaksanız öneririm.
Hocam 8k ona vermektense 7k ya xDrive atak alırım. Fiyatlara şimdi baktım çok uçurmuşlar.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Hocam 8k ona vermektense 7k ya xDrive atak alırım. Fiyatlara şimdi baktım çok uçurmuşlar.
Hayırlısı olsun hocam nasıl isterseniz. xDrive formlarda kendi markasını övdürttüğü için sevmiyorum ben. Sonuçta yeteri kadar iyi olsa yapmazdı bunu.

7171132

80+ Bronze
Hayırlısı olsun hocam nasıl isterseniz. xDrive formlarda kendi markasını övdürttüğü için sevmiyorum ben. Sonuçta yeteri kadar iyi olsa yapmazdı bunu.
hocam valla xDrive'ın sorunlu modelleri de var. Toryum, 15li vesaire güzel modeller değil fakat Atak modelinden insanlar memnun kalıyor diye biliyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,527
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yumuşak olursa kısa sürede çökme yapıyor. Bunların süngerleri farklı biraz o yüzden.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Hawk kullanıyorum hafızalı sünger dedikleri bir şey var zamanla oturduğunuz bölge yumuşuyor. Bunda da aynı şekilde bir sünger olduğunu düşünüyorum.

7171132

80+ Bronze
Hawk kullanıyorum hafızalı sünger dedikleri bir şey var zamanla oturduğunuz bölge yumuşuyor. Bunda da aynı şekilde bir sünger olduğunu düşünüyorum.
Zaten içinde hafızalı sünger var visco sünger diye geçiyor. Ekstra para ödeyip alıyorsunuz, bende rahat olsun diye almıştım. Koltuk 3 aydır bende fakat dün biraz işim vardı bilgisayar başında uzun süre oturmam gerekti ve böyle bir ağrı yok. Gerçekten önermiyorum.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Zaten içinde hafızalı sünger var visco sünger diye geçiyor. Ekstra para ödeyip alıyorsunuz, bende rahat olsun diye almıştım. Koltuk 3 aydır bende fakat dün biraz işim vardı bilgisayar başında uzun süre oturmam gerekti ve böyle bir ağrı yok. Gerçekten önermiyorum.
Hawk Fab'da günde 8-10 saat arası oturuyorum hiçbir sorun yaşamadım. Belki bir hassasiyetiniz olabilir ya da dediğiniz gibi fabrika hatasıdır.

7171132

80+ Bronze
Hawk Fab'da günde 8-10 saat arası oturuyorum hiçbir sorun yaşamadım. Belki bir hassasiyetiniz olabilir ya da dediğiniz gibi fabrika hatasıdır.
Zaten desteklerine yazdığımda bana ekstra ürün satmaya çalışmasalardı konu dahi açmayacaktım. Fakat ekstra visco sünger satmaya çalıştılar ben çıldırdım, konu açtım herkes görsün.

Top Bottom