Panzerwagen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Baranalp Aslandoğan
Herkese merhaba, öncelikle evde bilgisayarda çalışmak veya oyun oynamak için kendime bir koltuk bakıyorum. Boy ve kilo olarak 196 cm boy ve 125 kiloyum. Bu noktada aklıma 3 tane marka geldi ve bunlar sırasıyla xDrive, Hawk ve Zio oldu. xDrive'a baktığım zaman genel olarak müşteri hizmetlerinin ve ürünün genel olarak kalitesi iyi fakat kendi boyuma ve kiloma göre koltuk baktığımda bana uygun olanların hepsinin tasarımı fazla düz ve açıkçası pek hoşuma gitmedi. Tasarımı güzel olanlara baktığımda(örneğin akdeniz modeli, bunu deneme fırsatım oldu ve boy olarak fena değildi) ağırlık sınırının 110 kg olmasından dolayı bu modellere pek yanaşmadım. Hawk için konuşacak olursak Future modelinin tasarımları fazla sade ve tasarımsal olarak kısıtlı özelleştirme sağlıyor, Fab'da ise normal mekanizma kullanılmış(yarasa mekanizma olunca ekstra sağlam oluyor diye biliyorum). Aslında Future East modelini çok beğenmiştim ve bunu almak istiyordum fakat ürün stokta kalmayınca alamadım. Zio'ya baktığımda içlerinde en çok özelleştirilebilecek modelin Zio olduğuna karar verdim(mekanik parçalar dahil). Müşteri temsilcisine Venom modelini detaylı sorduğumda bana valor modelinin daha iyi olacağını söylediler fakat bu modeli de pek beğenmedim. Sormak istediğim sorular kısaca şunlar:
- Zio Valor ile Zio Venom için iki modelin sırt uzunluğunda sadece 2 cm fark var(83 cm ve 85 cm). Bu kullanım bakımından bir sıkıntı oluşturur mu?
- Zio markasının müşteri temsilcisi nasıldır? Ürünle ilgili teslim alındığında çok sorunla karşılaşılıyor mu ve eğer sorun oluşursa müşteri temsilcisi bununla ilgileniyor mu?
- 2 modelin de internette incelemelerine baktım fakat youtube'da çok fazla bi inceleme bulamadım. İncelemelerini bulduklarım genel olarak memnun görünüyor. Sizin bu koltuklarla ilgili bir deneyiminiz var mı?
- Eğer bu modeller olmaz ise özelleştirmesi bulunan önerebileceğiniz farklı bir marka var mıdır?