185 100 kiloyum normal zio var. Omuzlarım sığmıyor. Bariz küçük geliyor. oturma kısmı rahat olur zaten mevzu boyun sığması kafam en üst noktasını hafif geçiyor mesela1,95 70 kiloyum uzun oturmalarda bacaklarimda agri oluyor oturma kismi yumusak birsey bakiyorum. Bu ozellestirmelerle zio venom alinir mi?
Hocam zaten Xl yarasa mekanizmali halinden daha buyuk bi koltuk bulamadim bel destegi ergonomik durmadi cok emin olamadim o yuzden.185 100 kiloyum normal zio var. Omuzlarım sığmıyor. Bariz küçük geliyor. oturma kısmı rahat olur zaten mevzu boyun sığması kafam en üst noktasını hafif geçiyor mesela
bence de xl den büyük koltuk yok. Bu arada yarasa mekanizma olayına aldanma normal mekanizma ile birebir aynı sağlamlıkta. İki mekanizmayı da kullandım komple aluminyum kasa yarasa mekanizmayı da kullandım. Eğer ekstra para alıyorlarsa mekanizma için nomral tercih edebilirsin.Hocam zaten Xl yarasa mekanizmali halinden daha buyuk bi koltuk bulamadim bel destegi ergonomik durmadi cok emin olamadim o yuzden.
alınr kullanıyom rahat1,95 70 kiloyum uzun oturmalarda bacaklarimda agri oluyor oturma kismi yumusak birsey bakiyorum. Bu ozellestirmelerle zio venom alinir mi?