Neler Yeni

ZİRAAT ATM PARAYİ YUTTU

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Arkadaşlar ben annemin ziraat kartına qr ile para yatirirken elektrikler kesildi ve atm parayi yuttu daha sonra atm ye 20 tl daha yatırdım annem bankayı aramıyor bu para hesaba geri geçermi

YazılımKafa

80+ Gold
Arkadaşlar ben annemin ziraat kartına qr ile para yatirirken elektrikler kesildi ve atm parayi yuttu daha sonra atm ye 20 tl daha yatırdım annem bankayı aramıyor bu para hesaba geri geçermi
Bu durumlarda atm başında bekleyip bankayı araman lazım. Ama otomatik düzelmesi lazım. Banada olmuştu düzeldi

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart annemin adına ve aramıyor kendiliğinden yatarmi yatarsa ne kadar sürer
Bu durumlarda atm başında bekleyip bankayı araman lazım. Ama otomatik düzelmesi lazım. Banada olmuştu düzeldi

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bay fahare
Kart annemin adına ve aramıyor kendiliğinden yatarmi yatarsa ne kadar sürer
Yatmaz nerden geldiği belli değil paranın annen arayıp su saatte su atmde para yükledim yüklerken elektrik kesildi diye belirtmesi lazım zaten elektirk gelene kadar başında durması lazımdı

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Tayfun Balım
Arkadaşım ziraatte bankacı. Sistem şöyle işliyor: Bankaya gidip şu saatte atmde şu miktarda param kaldı diyorsun. Onlar gün sonu kasa sayarken atm de fazla varsa ve sizin beyan ettiğiniz miktarla birbirini tutuyorsa paranızı geri veriyorlar.

Top Bottom