Neler Yeni

Ziraat mobil 18 yaş altı mobil bankacılık yok mu?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ziraat kullanıyorum maaş için falan birsey falanda alabiliyorum sms gidiyor ama mobil bankacılık denediğimde yoktu çok saçma geldi bana herseyi yapabiliyorum ama neden bakiyeme bakmak için mobil bankacılık kullanamıyorum

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Bende QNB Finansbank'da staj yaparken mobil bankacılık kullanamıyordum 18'i doldurduğumda otomatik mobil bankacılık tanımlandı. Muhtemelen 18 yaşını doldurman gerekiyor.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende QNB Finansbank'da staj yaparken mobil bankacılık kullanamıyordum 18'i doldurduğumda otomatik mobil bankacılık tanımlandı. Muhtemelen 18 yaşını doldurman gerekiyor.
Neden öyle bir sistem var mesela Vakıfbank da kullanabiliyorsun keşke onu çıkarsaydık napalim artık

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Neden öyle bir sistem var mesela Vakıfbank da kullanabiliyorsun keşke onu çıkarsaydık napalim artık
Net olarak bilmiyorum ama ben hem annem hem babamla beraber gitmeme o kadar imza falan almalarına rağmen açmamışlardı. Saçma bence de.

En İyi Cevap
1
Birkaç istisna harici genelde bankalar 18 altına mobil bankacılık tanımlamıyor :(

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Ziraat kullanıyorum maaş için falan birsey falanda alabiliyorum sms gidiyor ama mobil bankacılık denediğimde yoktu çok saçma geldi bana herseyi yapabiliyorum ama neden bakiyeme bakmak için mobil bankacılık kullanamıyorum
şubeye ailenle gidersen açarlar

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Nasıl oluyo işlemler
annen veya baban imza atıyor sonra tel no istiyo kod geliyo şifre tanımlıyosun kendine , ama fazla işlem yapamıyorsun altın alma borsa hesabı vs yok parada atamıyorsun (İBAN'dan) sadece bakiyene bakarsın :D

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
annen veya baban imza atıyor sonra tel no istiyo kod geliyo şifre tanımlıyosun kendine , ama fazla işlem yapamıyorsun altın alma borsa hesabı vs yok parada atamıyorsun (İBAN'dan) sadece bakiyene bakarsın :D
teşekkür ederim

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Kangal Kangaoğlu
Ben 16 veya 17 yaşımdayken babamla beraber ziraat'e hesap açtırmaya gittiğimde mobil bankacılık hesabı da açmışlardı, büyük ihtimalle ebeveynin yanında bankaya gidersen oluyordur.

Top Bottom